Cartea cu Apolodor

Cartea cu Apolodor - Gellu Naum
Pret: 27,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCartea cu Apolodor
Comanda acum "Cartea cu Apolodor - Gellu Naum" de pe libraria ishop la pretul de 27,00 lei
Descriere carte:
''La circ, in Targul Mosilor,
Pe gheata unui racitor,
Traia voios si zambitor
Un pinguin din Labrador.''

Acesta este Apolodor, cel mai simpatic pinguin-tenor din toate timpurile. Vesel si optimist - cum sa nu-l iubesti? Unde mai pui ca e "grasut, curat, atragator" si, mai ales, prietenos si sufletist. Atat de multi prieteni ii stau alaturi! De la camila Suzi, materna si talentata, si pana la cea mai mica maimutica, care e doritoare de maritis si vorbeste romaneste.

Desi Apolodor e respectuos si dragut cu toata lumea, exista pe lume si indivizi mai neprietenosi, cum e banditul-pistolar Salliver Tom sau cum sunt cei care l-au expulzat haaaat!, pe Luna. Iar din Sahara in Uruguay si din Connecticut pana pe Luna multe se pot intampla. Dar sa nu anticipam. Aventura lui Apolodor in jurul Pamantului e colorata si plina de surprize.

''(...) Gellu Naum, draga Apolodor, este un mare poet suprarealist, adica, cum sa-ti explic ca sa intelegi - un poet care poate orice: sa zboare, sa viseze cu ochii deschisi si sa scrie cu ochii bine inchisi ce-a visat, ca la dictare, fara sa incurce nici o litera, sau sa fotografieze ce viseaza noaptea si sa-ti arate ziua pozele developate cu o substanta creata chiar de el, sa se intilneasca ca la comanda cu cineva la care se gandeste fara sa-si fi dat nici o intalnire, sa coboare pe o scara fara trepte si sa ajunga unde nici cu gandul nu gandesti, in niste ape tulburi si stranii pe care nimeni nu le poate controla cu mintea.'' ( Ioana Parvulescu )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cartea cu Apolodor
Cartea Cartea cu Apolodor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cartea cu Apolodor - Gellu Naum" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Doamna cu camelii - Alexandre Dumas Fiul Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Alexandre Dumas Fiul
40,50 lei
Eduard si Dumnezeu - Milan Kundera Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Milan Kundera
40,50 lei
Pusca de vanatoare (audiobook) - Inoue Yasushi Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Inoue Yasushi
21,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AudiobooksCarti recomandate din categoria Audiobooks