Camilla & Charles

Camilla & Charles - Isabelle Rivere
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCamilla & Charles
Comanda acum "Camilla & Charles - Isabelle Rivere" de pe libraria ishop la pretul de 17,86 lei
Descriere carte:
Anuntul a luat lumea intreaga prin surprindere, si e foarte bine asa! Pe 8 aprilie 2005, la Windsor, Charles, mostenitorul tronului Angliei, se va casatori, in sfarsit, cu Camilla Parker Bowles, prima si singura lui mare dragoste.

La inceputul povestii, Diana viseaza sa se casatoreasca cu printul de Wales, dar el o iubeste pe Camilla. Aceasta avea o pasiune pentru un anume Andrew, care, la randul sau, parea stapanit de placerea rautacioasa de a fi mereu indragostit de alta femeie.

Nascuta dintr-o placuta confuzie de sentimente, in urma cu mai bine de treizeci de ani, iubirea zbuciumata dintre Charles si Camilla, continua sa sfideze timpul, coroana si convenientele, in ritmul dezlantuit al unor evolutii imprevizibile.

Contrar reportajelor fierbinti din presa, care prezentau aristocraticul menaj in trei in mod simplist sotul plin de cruzime, amanta fara scrupule, sotia inocenta si tradata, Isabelle Rivere povesteste o pasiune iesita din comun, dezvaluind o Diana fragila care lupta sa-si pastreze locul, o Camilla plina de caldura si devotata, un Charles singuratic si mult timp ratacit, gata sa renunte la coroana pentru fiinta iubita.

In Camilla & Charles, autoarea a incercat sa explice ce anume, de aproape treizeci si cinci de ani, le atrage pe aceste doua fiinte una spre cealalta, intr-un mod atat de irezistibil, incat nimeni si nimic nu reuseste sa le stea in cale.

Avand radacini adanci in istorie, saga iubirii lui Charles cu Milla are atractia scandalului si parfumul budoarelor curtezanelor de altadata. Care femeie din lume nu a visat sa fie iubita in acest fel?


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Camilla & Charles
Cartea Camilla & Charles in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Camilla & Charles - Isabelle Rivere" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jurnalul unui psihopat - Venedikt Erofeev Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Venedikt Erofeev
23,75 lei
Viata nu-i croita dupa calapod - Aurora Liiceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Aurora Liiceanu
23,70 lei
Viata mea - Bill Clinton Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Bill Clinton
71,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica