Calatoria Suprema

Calatoria Suprema - Robert A. Monroe
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCalatoria Suprema
Comanda acum "Calatoria Suprema - Robert A. Monroe" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Exista o mare deosebire intre aceasta carte si prima lucrare a lui Robert Monroe, Calatorii in afara corpului. Pana acum a fost vorba despre povestea singulara a lui Monroe, despre propriile sale aventuri pe care lea??a descris, propriile sale intalniri, dialoguri, pericole si descoperiri. In Calatoria Suprema, el ne spune cum sia??a gasit calea - noua directie - cum a calatorit dea??a lungul acesteia si dezvaluie motivul si scopul acestei expeditii de pionierat. Iar cel mai important aspect este acela ca el include relatarile altora, care, prin noile sale programe de invatare, au reusit sa desluseasca harta, sa urmeze directia si sa indeplineasca acelasi scop.

Cei care nu sunt familiarizati cu experientele in afara corpului pot gasi in aceasta carte ecouri, semnificatii, intelesuri sau puncte de recunoastere, care le pot reaminti ceva ce sa??a intamplat, poate, intra??un vis - in acea stare crepusculara dintre somn si trezie, sau intra??un moment brusc de intelegere sau intuitie, cand totul pare sa revina la locul potrivit si sa capete sens. Cei care sunt familiarizati cu astfel de experiente, vor deveni si mai constienti de dificultatea de aa??si reda experientele intra??un limbaj usor de inteles.

Intr-o continuare mult asteptata a scrierilor sale, Monroe exploreaza oportunitatile profitabile care se afla dincolo de limitele lumii fizice. El traseaza calea ce ni se deschide cand ne parasim vietile fizice si il poarta pe cititor, alaturi de el, intr-o calatorie antrenanta, care extinde limitele experientei omenesti. Aceasta este o calatorie care dezvaluie adevarul fundamental privind semnificatia si scopul vietii, precum si ceea ce se afla dincolo de ea. Calatoria Suprema este capodopera unui ganditor si explorator indraznet si original.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Calatoria Suprema
Cartea Calatoria Suprema in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Calatoria Suprema - Robert A. Monroe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Medicina Sufletului, Mintii si Trupului - Dr. Zhi Gang Sha Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Dr. Zhi Gang Sha
28,50 lei
Extraterestrii in Preistorie - Dan Apostol Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Dan Apostol
4,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational