Caiet de limba romana clasa a VII a

Caiet de limba romana clasa a VII a - Ecaterina Dionisie
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCaiet de limba romana clasa a VII a
Comanda acum "Caiet de limba romana clasa a VII a - Ecaterina Dionisie" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Elaborata in stricta concordanta cu Programa scolara aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului cu nr. 4713/07,07,2008, lucrarea de fata se adreseaza, in primul rand, elevilor de clasa a VII-a, indiferent de manualul alternativ dupa care invata, dar si acelora care se pregatesc pentru diferite forme de examinare la limba romana. Urmareste urmatoarele obiective: a?? actualizarea si consolidarea cunostintelor dobandite in clasele anterioare; a?? explicarea notiunilor noi si consolidarea acestora printr-o gama variata de exercitii aplicative si de teste de evaluare; a?? facilitarea insusirii acestora prin sistematizarea materialului pe lectii si prin abordarea lor schematica; a?? sporirea eficientei si densitatii lectiilor desfasurate in clasa prin bogatul continut al exercitiilor si prin rezolvarea lor directa, mai ales daca toti elevii clasei poseda acest caiet; a?? dezvoltarea capacitatii creatoare; a?? dezvoltarea si cultivarea vocabularului; a?? consolidarea deprinderilor de munca independenta si de studiu individual. Lucrarea cuprinde si subiectele propuse pentru tezele cu subiect unic date din 2007, semestrul al II-lea pana in 2009, semestrul I.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Caiet de limba romana clasa a VII a
Cartea Caiet de limba romana clasa a VII a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Caiet de limba romana clasa a VII a - Ecaterina Dionisie" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Geografia (lb.maghiara) - cls.a VII-a  - Octavian Mandrut Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a VII-a
Octavian Mandrut
19,00 lei
Educatie pentru sanatate - Hutanu Irina , Crocnan Elena , Chebici Sultana Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a VII-a
Hutanu Irina , Crocnan Elena , Chebic...
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a VII-aCarti recomandate din categoria Clasa a VII-a