Caderea Lui Hyperion

Caderea Lui Hyperion - Dan Simmons
Pret: 44,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCaderea Lui Hyperion
Comanda acum "Caderea Lui Hyperion - Dan Simmons" de pe libraria ishop la pretul de 44,91 lei
Descriere carte:
Premiile Locus, SF Chronicle, British SF si Seiun
Finalist al premiilor Hugo si Nebula

Volumul I

?Misterioasele Cripte ale Timpului se deschid pentru a-si dezvalui secretele celor sapte pelerini - secrete ce vor schimba pentru totdeauna intreg universul."
 Booklist 

?In HYPERION CANTOS, Dan Simmons ofera [...] una dintre cele mai uluitoare si complexe povesti create vreodata de un scriitor SF [...]. O capodopera a genului, poate unul dintre cele mai de seama romane care s-au preocupat de viitorul omenirii si de locul ei in univers."
 Locus
?In vreme ce planetele Hegemoniei duc un razboi spatial teribil cu rebelii Expulzati care ameninta unitatea galactica, un grup de sapte pelerini duce propriul sau razboi in interiorul Criptelor Timpului, artefactul misterios ce ascunde o creatura hidoasa a carei eliberare ar duce la distrugerea omenirii. In Caderea lui Hyperion, Simmons impleteste cu luciditate si imaginatie poetica numeroasele fire ale unei intrigi complexe. Mai mult decat recomandata!"
 Library Journal

?Povestea prabusirii in haos a Hegemoniei Omului..." 
 Washington Post

Volumul II

Pe planeta Hyperion misterioasele Cripte ale Timpului se deschid. Iar cand secretele pe care la contin vor iesi la iveala, nimic - absolut nimic, absolut nicaieri in univers! - nu va mai fi la fel niciodata...

?Alaturi de primul volum al seriei, Caderea lui Hyperion intregeste o capodopera science fiction, la un nivel literar atins arareori. Stephen King a spus-o cel mai bine si nu pot decat sa fiu de acord: <>."
 JOHN CLUTE 

?O serie care ofera cu adevarat din toate: science-fiction, poezie, dragoste, sex, razboi, intriga si politica. La sfarsit nu poti sa nu te intrebi ce inseamna de fapt <>." 
 School Library Journal

?Science-fiction la cel mai inalt nivel, [?] un roman de referinta." 
 Isaac Asimov's Science Fiction Magazine
 



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Caderea Lui Hyperion
Cartea Caderea Lui Hyperion in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Caderea Lui Hyperion - Dan Simmons" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ziua trifidelor  - John Wyndham Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
John Wyndham
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune