CUM SA FII SEXY

CUM SA FII SEXY - ELECTRA, Carmen
Pret: 37,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCUM SA FII SEXY
  • Autor: ELECTRA, Carmen
  • Editura: Paralela 45
  • Colectia: Practic ilustrat
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-973-47-0606-8
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 144
  • Format carte: 18,7 x 23,2
Comanda acum "CUM SA FII SEXY - ELECTRA, Carmen" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
?ORICE FATA ARE CEEA CE-I TREBUIE CA SA FIE SEXY. SCAPA DE INHIBITII SI DE NESIGURANTA SI CARMEN ELECTRA TE VA INVATA CUM SA FII ?HOT?.
Milioane de oameni au avut de a face, de la distanta, cu farmecul plin de vitalitate si cu sex-appeal-ul naucitor al lui Carmen Electra ? de la rolurile din Baywatch si Singled Out (MTV), pana la zecile de aparitii in filme si la televiziune, precum si in productiile video extrem de populare Aerobic Striptease. Acum, in Cum sa fii sexy, ea iti demonstreaza ca poti invata cum sa fii supersexy, chiar daca nu te-ai nascut cu o aura atragatoare (sau cu niste curbe ucigatoare).
Carmen ne arata ca pentru a fi sexy trebuie sa incepi prin a avea incredere in tine, sa-ti pui in valoare personalitatea si sa fii dispusa sa te autoironizezi, in asa fel incat stralucirea ta interioara sa radieze, ca sa faca lumea atenta si sa te observe.
Apoi ne dezvaluie ?secretele meseriei? prin care iti poti imbunatati infatisarea, cu instructiuni amanuntite pentru hair styling si aplicarea machiajului si pentru alegerea unei vestimentatii care sa te avantajeze ? inclusiv sugestii si tehnici de la unii dintre cei mai talentati stilisti, makeup-artists si consilieri de la Hollywood. In sfarsit, Carmen iti arata cum sa-ti pui in valoare avantajele, cu ajutorul unor capitole privind limbajul non-verbal si arta pierduta a seductiei.
CARMEN ELECTRA s-a bucurat de o cariera stralucitoare in televiziune, film, teatru si modeling. Celebra ca actrita in serialul Baywatch, ea a aparut in 56 de showuri de televiziune si in peste 35 de filme, inclusiv Cheaper by the Dozen 2 si Scary Movie 4, precum si ca gazda a emisiunii Singled Out de la MTV. Carmen este chipul din spatele liniei de makeup de la Hollywood, Max Factor, si apare des in campaniile lor publicitare. De asemenea, a format si o trupa de dans, The Bombshells, care sustine spectacole in intreaga America, iar de curand a lansat o serie de DVD-uri de fitness, Carmen Electra's Aerobic Striptease. Actrita locuieste in Los Angeles.
www.carmenelectra.com

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CUM SA FII SEXY
Cartea CUM SA FII SEXY in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CUM SA FII SEXY - ELECTRA, Carmen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lectii de Iubire - Carla Von Vlad Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Carla Von Vlad
37,05 lei
Arta De A Muri - Ghid Practic In Vederea Trecerii Cu Succes Prin Experienta Mortii - Cristian Constantin Turcanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Cristian Constantin Turcanu
20,71 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse