CRIPTOPEDIA. DICTIONARUL FENOMENELOR PARANORMALE

CRIPTOPEDIA. DICTIONARUL FENOMENELOR PARANORMALE - KRAMER, David F.; MABERRY, Jonathan
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCRIPTOPEDIA. DICTIONARUL FENOMENELOR PARANORMALE
Comanda acum "CRIPTOPEDIA. DICTIONARUL FENOMENELOR PARANORMALE - KRAMER, David F.; MABERRY, Jonathan" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Exista o Lume mai Cuprinzatoare decat cea pe care o putem atinge intinzand mana. Chiar si cele patru dimensiuni - latime, adancime, inaltime si timp - sunt puse sub semnul intrebarii de noile stiinte cum ar fi fizica cuantica. Pe masura ce aflam mai multe despre mecanica obisnuita a asa-numitei "lumi reale", descoperim permanent ca tot ceea ce stim, tot ceea ce credeam ca se baza pe legi fizice imuabile, in mod sigur nu este ceea ce pare. Se dovedeste ca lucrurile pot sa se deplaseze cu viteze mai mari decat viteza luminii. Este posibil ca in curand sa poata fi demonstrata existenta unor dimensiuni alternative. Spatiul se curbeaza si deformeaza. Timpul nu este o constanta.

Dincolo de frontierele lumii cunoscute, demonii, monstrii si fenomenele enigmatice abunda. Pentru a te ajuta sa navighezi in acest taram in care supranaturalul se combina cu paranormalul, ghizii-spaimei, Jonathan Maberry si David F. Kramer iti prezinta indispensabila continuare a cartilor lor Universul Vampirilor. Criptopedia imparte lumea de dincolo in capitole care explica inexplicabilul, de la ingeri la fenomenele poltergeist, la OZN-uri si multe altele. Nelasand vreo piatra filosofala nerasturnata, autorii decodeaza simbolurile oculte, demistifica arta divinatiei si discuta multimea nesfarsita de forte neobisnuite si bizare care functioneaza in univers. Bogat ilustrat in intregul ei cuprins, Criptopedia este un ghid nepretuit pentru Lumea Cuprinzatoare.

Nu parasi acest plan al existentei fara sa o citesti!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CRIPTOPEDIA. DICTIONARUL FENOMENELOR PARANORMALE
Cartea CRIPTOPEDIA. DICTIONARUL FENOMENELOR PARANORMALE in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CRIPTOPEDIA. DICTIONARUL FENOMENELOR PARANORMALE - KRAMER, David F.; MABERRY, Jonathan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata secreta a apei - Masaru Emoto Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Masaru Emoto
19,00 lei
Mastile lui Hristos - Lynn Picknett Clive Prince Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Lynn Picknett Clive Prince
56,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational