CODUL FRANCMASONILOR DEZVALUIT

CODUL FRANCMASONILOR DEZVALUIT - COOPER L. D., Robert
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCODUL FRANCMASONILOR DEZVALUIT
Comanda acum "CODUL FRANCMASONILOR DEZVALUIT - COOPER L. D., Robert" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Cartea de fata dezvaluie adevarul despre aceasta organizatie selecta. Impulsionat de interesul publicului si provocat de povestile controversate care circula cu privire la francmasonerie, Robert L.D. Cooper a hotarat sa dezvaluie istoria secreta a masonilor, acum, pentru prima oara.
In scrierea acestei carti, autorul si-a valorificat cunoasterea intima a subiectului si accesul privilegiat la materiale de arhive rare, inclusiv la imagini publicate acum pentru prima oara. Robert L.D. Cooper descrie cu minutiozitate simbolismul, credintele si istoria fascinante ale masonilor si explica structura francmasoneriei, etosul ei si legaturile cu alte societati secrete. Totodata, deconspira identitatile ascunse ale unor masoni celebri si pozitiile geografice ale unor situri masonice importante, incluzand si o explorare unica a dimensiunii scotiene. In paginile de fata, cititorii vor descoperi ce este cu adevarat francmasoneria si rolul pe care l-a jucat in formarea societatii noastre.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CODUL FRANCMASONILOR DEZVALUIT
Cartea CODUL FRANCMASONILOR DEZVALUIT in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CODUL FRANCMASONILOR DEZVALUIT - COOPER L. D., Robert" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
In numele lui Usama Bin Laden - Roland Jacquard Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Roland Jacquard
23,74 lei
Tratatul de Istorie. Vol. I-IX - Academia Romana Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Academia Romana
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie