CARTEA CU PESTI A LUI GOULD

CARTEA CU PESTI A LUI GOULD - FLANAGAN, Richard
Pret: 25,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCARTEA CU PESTI A LUI GOULD
Comanda acum "CARTEA CU PESTI A LUI GOULD - FLANAGAN, Richard" de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
William Buelow Gould, invadator al Australiei, hot, mincinos, falsificator si visitor, condamnat sa traiasca in cea mai brutala colonie penitenciara din Tasmania secolului al XIX-lea, primeste ordin sa picteze o carte cu pesti. Prilej pentru o poveste a unei transformari personale fara margini, ce are loc - un loc cum nu se poate mai propice - intr-un penitenciar in care iluziile gardienilor si conducatorilor se impletesc cu slabiciunile si spaimele detinutilor pentru a crea un context abracadabrant, in care fantasmele devin mult mai reale decat orice realitate. CARTEA CU PESTI A LUI GOULD, in care realismul magic al lui Gabriel Garcia Marquez se impleteste cu frazarea obsesiva a lui Faulkner, este unul dintre acele rare romane pline de procedee postmoderne care-si pastreaza totusi intreaga prospetimea sensului si care se citeste cu aceeasi placere ca un roman clasic. Subtitlul romanului, `Un roman in doisprezece pesti`, trimite la picturile cu pesti ale adevaratului detinut si falsificator cu acelasi nume ca al personajului - pe marginea vietii caruia gloseaza aici Richard Flanagan -, picturi care ilustreaza cartea de fata si marcheaza ineditele ei `capitole`.

` CARTEA CU PESTI A LUI GOULD este un roman despre pesti in mausrain care si Moby Dick este un roman despre baleen sau Ulise e un roman despre evenimentele unei singure zile...o minunata si fantasmagorica meditatie asupra artei, istoriei si naturii.` Michiko Kakutani, New York Times

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CARTEA CU PESTI A LUI GOULD
Cartea CARTEA CU PESTI A LUI GOULD in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CARTEA CU PESTI A LUI GOULD - FLANAGAN, Richard" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Daca intr-o noapte de iarna un calator - Italo Calvino Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Italo Calvino
27,50 lei
Lunar Park - Bret Easton Ellis Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Bret Easton Ellis
32,77 lei
Clara si penumbra - Jose Carlos Somoza Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jose Carlos Somoza
28,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala