Bulgaria. Harta turistica si rutiera

Bulgaria. Harta turistica si rutiera - HUBER-NICULESCU
Pret: 15,53 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBulgaria. Harta turistica si rutiera
Comanda acum "Bulgaria. Harta turistica si rutiera - HUBER-NICULESCU" de pe libraria ishop la pretul de 15,53 lei
Descriere carte:
Scara 1: 428 000

"Vecina si prietena", dupa cum era intitulata inainte de 1989, in virtutea unui parcurs comun prin istorie (supusa si ea procesului de comunizare), Bulgaria asa a si ramas pentru noi, romanii, cu care, de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial si pana in acelasi 1989, a avut prea putine "de impartit".
Ceea ce nu se poate spune despre trecutul mai indepartat, in care repere precum Turtucaia sau Cadrilaterul si Balcicul ar schimba "putintel" cursul discutiei. Astazi insa, vecina si prietena de la sud "imparte" cu Romania acelasi periplu al aderarii la Uniunea Europeana si aceleasi convulsii ale tranzitiei. Devenita pentru multi dintre conationalii nostri (mai cu seama mici intreprinzatori) teritoriu de tranzit, "bine batut" inca de dupa 22 decembrie 1989, catre cele mai apropiate destinatii grecesti si turcesti, Bulgaria beneficiaza de o reprezentare, turistica si rutiera, in doua sectiuni, fata/verso (pentru a raspunde unei detalieri cartografice de anvergura, la scara de 1 : 428 000). Indicand drumurile europene, drumurile nationale, autostrazile cu nod rutier si tunel/cele aflate in constructie, soselele cu limita de viteza cu tunel/cele aflate in constructie, drumurile nationale cu tunel/cele aflate in constructie, principale, secundare cu tunel (dar si alte drumuri, printre care chiar si cele comunale si potecile), caile ferate, toate insotite de mentionarea distantei in kilometri, harta asigura consultantilor ei, mai ales celor hotarati sa nu viziteze Bugaria numai din goana masinii, un bagaj informativ consistent (forme de relief, zone administrative, granite, localizari de aeroporturi, porturi, feriboturi benzinarii, plaje, moteluri, campinguri, pesteri, parcuri si rezervatii naturale, gradini zoologice/botanice, monumente din Patrimoniul cultural UNESCO, lacasuri de cult, castele) si este insotita de un INDICE DE ORIENTARE RAPIDA ASUPRA LOCALITATILOR, cu "trimiteri" la coordonatele hartii.
CARTEA DE VIZITA reaminteste CATEVA DATE SPECIFICE, EVENIMENTE (festivaluri), recomandand ITINERARII de diferite anverguri ("3 zile la Sofia si Veliko Tarnovo", "de o saptamana la Sofia, Veliko Tarnovo, Manastirea din Masivul Rila si Parcul National Rila"), ca si numeroase REPERE ISTORICE SI CULTURALE din cateva orase si regiuni emblematice de pe teritoriul Bulgariei, de neevitat (Sofia, Veliko Tarnovo, Nesebar, Koprivshtitsa, Stara Zagora, regiunea Muntilor Rodopi, localitatea de vacanta Varvara, Burgas, Varna, statiunea Nisipurile de Aur, Balcic, statiunea Albena, Manastirea Rila), intrate alaturi de multe altele (NU OCOLITI...) in circuitul turistic universal.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bulgaria. Harta turistica si rutiera
Cartea Bulgaria. Harta turistica si rutiera in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bulgaria. Harta turistica si rutiera - HUBER-NICULESCU" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Harti rutiereCarti recomandate din categoria Harti rutiere