Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii

Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii - Doreen Virtue, Jenny Ross
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBucataria bazata pe cruditati si alimente vii
Comanda acum "Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii - Doreen Virtue, Jenny Ross" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:

Vindeca-te pe tine insuti si vindeca planeta prin consumul de alimente ecologice si delicioase

Aceasta carte iti va permite sa te bucuri de toate beneficiile unei diete pe cat de delicioase, pe atat de bogata in principii nutritive. In minunata lor carte, Doreen Virtue si Jenny Ross iti ofera sute de retete si sfaturi culinare care iti vor permite sa prepari cele mai savuroase feluri de mancare, create in proportie de 100% din cruditati si din alimente vii (fructe, legume, nuci, alune si seminte).

Vei gasi aici retete mexicane, italiene si asiatice, dar si din alte bucatarii traditionale, si te vei bucura simultan de toate beneficiile fizice, emotionale si spirituale specifice adoptarii uneia dintre cele mai sanatoase diete posibile. Daca vei prepara aceste retete extrem de usoare, vei descoperi rapid de ce mii de oameni s-au alaturat miscarii vegane si vei invata sa incorporezi alimentele vii in dieta ta zilnica.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii
Cartea Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii - Doreen Virtue, Jenny Ross" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Accidente si Incidente In Gospodarie - NASTOIU Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
NASTOIU Ioan
11,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie