Bolile karmice - cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam

Bolile karmice - cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam - Daniel Meurois-Givaudan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBolile karmice - cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam
Comanda acum "Bolile karmice - cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam - Daniel Meurois-Givaudan" de pe libraria ishop la pretul de 11,40 lei
Descriere carte:
Dupa 25 de ani de experienta de citire a aurei si a mii de cazuri studiate, Daniel Meurois-Givaudan ne informeaza, pentru prima data astazi, despre descoperirile sale intr-un domeniu total necunoscut - cel al bolilor karmice.

Cu ajutorul a numeroase exemple extrem de elocvente, el ne face sa patrundem intr-o noua intelegere a modului de functionare a fiintei umane.

De fapt, unele boli, unele simptome fizice si chiar unele tulburari de comportament nu sunt acceptate si nici macar intelese de catre comunitatea medicala. Cine nu a auzit vreodata vorbindu-se despre astmul bronsic rebel, despre bolile de piele interminabile, despre disfunctiile bizare ce trec de la un organ la altul, sau de fricile inexplicabile?

Abordarea neconventionala a problemei puse de Daniel Meurois-Givaudan, care face apel la amintirile din existentele anterioare, poate furniza foarte bine elemente importante, care ne dau un raspuns. Aceasta carte bogata in informatii si conceputa pentru a se adresa tuturor ne propune tocmai astfel de elemente. Facandu-ne sa impartasim modul diferit in care percepem anumite boli sau anumite dezechilibre, autorul ne ajuta sa patrundem mai bine misterele actiunilor oamenilor, in zonele lor mai putin explorate.

Prin urmare, detectarea si intelegerea tulburarilor karmice originale devin adesea puncte de plecare pentru o evolutie interioara reala - elemente hotaratoare, folosite pentru a avea grija de suflet si de corp.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bolile karmice - cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam
Cartea Bolile karmice - cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bolile karmice - cum sa le recunoastem, cum sa le intelegem, cum sa le vindecam - Daniel Meurois-Givaudan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Karma Yoga - Swami Vivekananda Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Swami Vivekananda
9,01 lei
Numerologia italica - Lemi Gemil Mecari Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Lemi Gemil Mecari
14,25 lei
Aici si acum vol II - Osho Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Osho
17,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric