Bolile importante

Bolile importante - Larousse
Pret: 49,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBolile importante
  • Autor: Larousse
  • Editura: Rao
  • Colectia: Biblioteca medicala a familiei
  • Categoria: Diagnostic / Tratament
  • ISBN: 9789738175525
  • An aparitie: 2002
  • Numar de pagini: 191
  • Format carte:
Comanda acum "Bolile importante - Larousse" de pe libraria ishop la pretul de 49,30 lei
Descriere carte:
Cu totii ne dorim sa fim sanatosi de-a lungul intregii noastre vieti. Desi esential, acest deziderat nu e chiar asa usor de atins. Intr-adevar, inca de la inceputul existentei noastre ne ameninta o multime de pericole dintre care mentionam bolile ce detin un loc important si carora le este consacrat in intregime acest volum. O mai buna cunoastere a bolilor importante ne permite uneori sa le evitam sau, cel putin, sa actionam chiar din momentul aparitiei lor, ceea ce asigura de cele mai multe ori vindecarea lor. Acesta este obiectivul lucrarii de fata, care se adreseaza publicului larg. Cu toate acestea, medicul nu poate fi inlocuit, deoarece el este singurul capabil sa diagnosticheze o boala si sa prescrie tratamentul adecvat acesteia. Scopul nostru e acela de a va ajuta sa cunoasteti mai bine problemele de sanatate, de a va oferi explicatii precum, bunaoara, cele referitoare la limbajul utilizat in timpul consultatiei medicale. Ne propunem, de asemenea, sa va prezentam cat mai simplu si pe intelesul dumneavoastra progresele realizate de medicina, precum si bolile mai nou descoperite.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bolile importante
Cartea Bolile importante in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bolile importante - Larousse" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cei 5 stalpi ai sanatatii - Dr. Philippe-Gaston Besson Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Dr. Philippe-Gaston Besson
25,65 lei
Sani frumosi si sanatosi - Annalisa Zocco Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Annalisa Zocco
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Diagnostic / TratamentCarti recomandate din categoria Diagnostic / Tratament