Blocul 29, apartamentul 1

Blocul 29, apartamentul 1 - Corina Sabau
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBlocul 29, apartamentul 1
Comanda acum "Blocul 29, apartamentul 1 - Corina Sabau" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Irina are doisprezece ani si locuieste cu bunicul, un batrin tipicar, obsedat de gospodarie si retete vegetariene, si o neverosimila bunica, frumoasa, inteligenta si aiurita, pentru care mica eroina dezvolta o adevarata obsesie. In fundal evolueaza perechea mama-tata, doi inadaptati in plina criza sociala, sentimentala si maritala, plus pleiada de vecini de bloc si amici de familie, fiecare cu propria voce si propria poveste. Blocul 29, apartamentul 1 este un fragment dintr-un posibil Bildungsroman al Irinei, deocamdata inca o fetita sfisiata intre lumea adolescentei care se apropie, cu gastile, filmele si bravadele ei, si cea stranie, mecanica si cenusie a batrinilor pe linga care creste.

?Corina Sabau scrie cum vede, scrie cum aude, fetita de doisprezece ani din cartea ei care povesteste la persoana I (autor, narator, personaj deopotriva) isi exploateaza la maximum organele de simt. Stilul nu e stil, e incizie pe viu, totul se face direct, fara anestezii formale, fara trisuri tehnice, realizind acea riscanta dezbracare in public, fara muzica si fara orga de lumini, pe care as numi-o ?viata ca viata?.? (Nora Iuga)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Blocul 29, apartamentul 1
Cartea Blocul 29, apartamentul 1 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Blocul 29, apartamentul 1 - Corina Sabau" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pamant pustiu - Egli Irina Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Egli Irina
17,10 lei
Bong - Alexandru Vakulovski Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Alexandru Vakulovski
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana