Bisturiul

Bisturiul - Paul Carson
Pret: 28,02 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBisturiul
Comanda acum "Bisturiul - Paul Carson" de pe libraria ishop la pretul de 28,02 lei
Descriere carte:
"La fel de rau si de distructiv ca si Hannibal Lecter, o poveste pe muchie de bisturiu, plina de tensiune si adrenalina, care se citeste pe nerasuflate". (The Times)
"Ascutit si precis ca un bisturiu fin in mana unui chirurg de exceptie". (Irish Times)
"Suspans si adrenalina la absolut. O carte a carei actiune se petrece pe mai multe planuri, o nastere dificila, o rapire spectaculoasa, un criminal in serie bolnav de SIDA... Un roman pe care il citesti cu sufletul la gura si pe care nu-l poti lasa din mana! Mai multe asasinate brutale intorc pe dos orasul Dublin. Un ucigas in serie nebun si violent se pare ca bantuie pe coridoarele maternitatii centrale. Singurul indiciu gasit de politisti este o lama de bisturiu plina de sange. Tanara inspectoare de politie Kate Hamilton este insarcinata sa conduca ancheta, dar se izbeste de un zid al tacerii. Pe masura ce investigatia avanseaza, simte o respiratie din ce in ce mai fierbinte in ceafa si devine din vanator, vanat. Va reusi sa-l demaste pe ucigasi la timp sau va fi ea urmatoarea victima? Foarte captivant.... Paul Carson este un nume care trebuie urmarit, pentru ca este un mare maestru al cartilor imposibil de lasat din mana." (Evening Herald)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bisturiul
Cartea Bisturiul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bisturiul - Paul Carson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Juriul - John Grisham Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
John Grisham
27,54 lei
Inscenarea - James Patterson Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
James Patterson
32,20 lei
Pecetluirea sfintilor (vol.4 din seria Supravietuitorii) - Tim LaHaye Jerry B. Jenkins Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Tim LaHaye Jerry B. Jenkins
23,74 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans