Biologie. Manual pentru clasa a XI-a

Biologie. Manual pentru clasa a XI-a - Stefania Pelmus-Giersch, Amalia Toma
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBiologie. Manual pentru clasa a XI-a
Comanda acum "Biologie. Manual pentru clasa a XI-a - Stefania Pelmus-Giersch, Amalia Toma" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Continutul manualului corespunde curriculumului scolar pentru biologie, aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, cu nr. 3252/ 13.02.2006, inscriindu-se perfect in linia reformei educationale.

Manualul este structurat pe capitole, potrivit cerintelor curriculare, acoperind in intregime obiectivele actualei programe, de asigurare a competentelor elevilor care il vor studia.

Rigoarea stiintifica, originalitatea abordarii, modul de explicare a notiunilor si a datelor specifice disciplinei fac din acest manual un foarte util instrument de lucru atat pentru elevi, cat si pentru profesori.

Transmiterea informatiilor este facilitata de un limbaj adecvat, cu formulari concise, logice, clare, neechivoce. Marcarea cuvintelor-cheie scoate in evidenta termenii specifici, demonstrand, inca o data, grija autorilor pentru intelegerea si insusirea continutului.

Textul este insotit de o iconografie bogat reprezentata, atent selectata si de o acuratete deosebita. In multe lectii, imaginile inlocuiesc sau completeaza textul.

Schemele si tabelele comparative captiveaza prin modul original in care sunt alcatuite si prezentate, avand rol de fixare si de facilitare a unei priviri de ansamblu asupra unei lectii, unui grup de lectii sau a unor capitole.

Testele de evaluare constau in selectarea raspunsului corect, a enunturilor false sau adevarate, in gasirea corespondentei dintre structuri si functii, completarea propozitiilor si a desenelor lacunare, gasirea de raspunsuri la intrebari structurate, rezolvarea de probleme, formularea de ipoteze, realizarea unor eseuri structurate, interpretarea rezultatelor unui experiment.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Biologie. Manual pentru clasa a XI-a
Cartea Biologie. Manual pentru clasa a XI-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Biologie. Manual pentru clasa a XI-a - Stefania Pelmus-Giersch, Amalia Toma" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Chimie C1 - manual pentru clasa a XI-a  - Georgeta Tanasescu, Adalgiza Ciobanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XI-a
Georgeta Tanasescu, Adalgiza Ciobanu
22,80 lei
Limba si literatura romana - manual pentru clasa a XI-a - Rodica Lazarescu , Cecilia Barbu Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XI-a
Rodica Lazarescu , Cecilia Barbu
16,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a XI-aCarti recomandate din categoria Clasa a XI-a