Biochimie clinica ? editia a II-a

Biochimie clinica ? editia a II-a - Denisa Mihele
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBiochimie clinica ? editia a II-a
Comanda acum "Biochimie clinica ? editia a II-a - Denisa Mihele" de pe libraria ishop la pretul de 43,49 lei
Descriere carte:

Prezentare: Progresele inregistrate in ultimii ani in domeniul patologiei biochimice prin dezvoltarea remarcabila si introducerea de tehnici noi si aparatura de inalta performanta impun o revizuire a cunostintelor, precum si o permanenta completare. In acest sens, a fost necesara o noua editie a lucrarii aparute in 2001, in care s-au introdus notiuni noi, in special privind analizele de laborator clinic, realizand astfel un manual care, prin continutul sau, sa fie un instrument util in stabilirea diagnosticului si, in acelasi timp, de pregatire a studentilor pentru disciplina de biochimie clinica, avand astfel un vadit caracter didactic. Lucrarea cuprinde aspecte teoretice de biochimie clinica referitoare la lichidele biologice: sange, urina, sucuri digestive, lichid cefalo-rahidian, lichide patologice de punctie, la care se adauga o scurta prezentare a fiziologiei aparatului respectiv, a maladiei respective, iar, la sfarsit, un dictionar de termeni medicali utilizati in lucrare.

Cuprins: Sangele. Excretia renala. Lichidul cefalorahidian. Limfa. Lichidul interstitial. Lichide patologice de punctie. Lichidul sinovial. Aparatul digestiv. Valorile de referinta pentru testele de laborator. Dictionar de termeni medicali.

Adresabilitate: Studenti si absolventi ai facultatilor de Medicina, Farmacie, Biochimie, Chimie.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Biochimie clinica ? editia a II-a
Cartea Biochimie clinica ? editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Biochimie clinica ? editia a II-a - Denisa Mihele" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Transformarea totala cu sistemul ADAM & EVA - Mihaela Gheorghita Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Mihaela Gheorghita
30,87 lei
Ce putem face singuri impotriva diabetului - Catherine Steven Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Catherine Steven
0,00 lei
4 grupe sanguine - Inesa Tiporkina Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Inesa Tiporkina
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina / SanatateCarti recomandate din categoria Medicina / Sanatate