Big Bang

Big Bang - Simon Singh
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBig Bang
  • Autor: Simon Singh
  • Editura: Humanitas
  • Colectia:
  • Categoria: Astronomie
  • ISBN: 978-973-50-2016-3-1
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 460
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Big Bang - Simon Singh" de pe libraria ishop la pretul de 40,50 lei
Descriere carte:
In 1992, satelitul COBE a trimis spre Pamant date legate de radiatia cosmica de fond, iar acestea au fost transformate in imagini ce au facut repede inconjurul lumii. Era cea mai veche marturie privind universul nostru, "semnatura lui ... Dumnezeu", care scotea in evidenta infime variatii ale densitatii materiei din universul timpuriu "? germenii galaxiilor si stelelor, in ultima instanta semintele din care am aparut si noi. Aceasta descoperire, considerata una dintre cele mai mari din toate timpurile, venea sa certifice valabilitatea modelului big bang: universul nu e etern si imuabil, ci s-a nascut dintr-o explozie si se afla in expansiune.A In "Big bang", Simon Singh scrie istoria ideilor si modelelor pe care ni le-am faurit despre univers, de la desprinderea stiintei de religie si mit pana in prezentul cercetarilor prin sateliti. Copernic, Galilei, Einstein, Hubble, Gamow sau Hoyle sunt personajele unei povesti pasionante la care participam si cu mintea, si cu sufletul. Insa dincolo de povestire, admirabil construita, in cartea lui Singh gasim analiza fina a insasi conditiei cunoasterii stiintifice.
 
Grafica:
Editor: Vald Russo

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Big Bang
Cartea Big Bang in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Big Bang - Simon Singh" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
In direct cu NASA - Alexandru Mironov Urmatoarea carte recomandata din categoria Astronomie
Alexandru Mironov
16,96 lei
Universul - Dorling Kindersley Urmatoarea carte recomandata din categoria Astronomie
Dorling Kindersley
151,99 lei
Compendiu De Astronomie - Helmut Bernhard, Klaus Lindner, Manfred Schukowski Urmatoarea carte recomandata din categoria Astronomie
Helmut Bernhard, Klaus Lindner, Manfr...
22,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AstronomieCarti recomandate din categoria Astronomie