Bestiar

Bestiar - Julio Cortazar
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBestiar
Comanda acum "Bestiar - Julio Cortazar" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Bestiar este primul volum de povestiri pe care Cortazar il semneaza, in 1951, cu adevaratul sau nume. Cele opt povestiri fantastice vorbesc despre lucruri si intimplari obisnuite ce ajung sa capete pe nesimtite dimensiunile unui cosmar sau scot la iveala lumi paralele. De la casa aparent banala care este ocupata de niste creaturi miste­rioase pina la enigmatica Delia, experta in dulciuri, ai carei logodnici mor in imprejurari ciudate, de la Alina Reyes, ce traieste viata altei femei, aflate la mare departare, pina la ferma bintuita de un tigru insetat de singe, Cortazar ne ofera o lectura surprinzatoare, care ne schimba perceptia asupra realitatii.

?Pentru Cortazar, a scrie inseamna sa se joace, sa se amuze, sa organizeze viata ? cuvintele, ideile ? cu arbitrarul, fantezia, libertatea si lipsa de responsabilitate de care doar copiii sau nebunii dau dovada. Insa, jucindu-se astfel cu destinul, Cortazar deschide noi perspective, scoate la lumina laturi obscure ale sufletului omenesc si cocheteaza cu transcendentul.? (Mario Vargas Llosa)
?Citind Bestiar ,inca de la prima pagina mi-am spus ca Julio Cortazar e un scriitor asa cum mi-as fi dorit eu sa ajung cind aveam sa fiu cu adevarat ?mare?. Cortazar straluceste prin elocventa, prin eruditie, prin memoria lui incredibila si umorul periculos.? (Gabriel Garc?a Marquez)
?Inca de mic, relatia mea cu lucrurile, cu scrisul nu a fost diferita de relatia mea cu lumea in general. Se pare ca m-am nascut ca sa nu accept lucrurile asa cum sint.? (Julio Cortazar)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bestiar
Cartea Bestiar in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bestiar - Julio Cortazar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Supa De Pui Pentru Suflete Romantice - Jack Canfield, Mark Victor Hansen Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Jack Canfield, Mark Victor Hansen
14,00 lei
Trei nuvele exemplare si un Prolog - Miguel de Unamuno Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Miguel de Unamuno
9,31 lei
Femeia de la miezul noptii - Albala Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Albala Radu
14,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri