Barbatul facut din bucati

Barbatul facut din bucati - David Lodge
Pret: 37,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBarbatul facut din bucati
  • Autor: David Lodge
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Seria de Autor ?David Lodge?
  • Categoria: Literatura universala
  • ISBN: 978-973-46-1973-3
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 520
  • Format carte: 130 x 200
Comanda acum "Barbatul facut din bucati - David Lodge" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Traducere in premiera din opera lui David Lodge

Barbatul facut din bucati
(2011) este o reconstituire, in egala masura romantata si minutios documentata, a existentei si per­sonalitatii lui H.G. Wells, scriitorul vizionar care a pus bazele literaturii science-fiction si a influentat constiinta sociala a sfir­sitului de secol XIX si a inceputului de secolul XX. Tintuit la pat de un cancer in faza terminala in casa lui din Regent?s Park, scriitorul in virsta de saptezeci si opt de ani isi rememoreaza intreaga viata, intrebindu-se daca aceasta a fost un succes sau un esec. Lodge schiteaza cu veridicitate si naturalete inegalabile copilaria si adoles­centa lui H.G. Wells in sinul unei familii care nu-i intelege aspira­tiile, inceputurile carierei sale scriitoricesti pline de succes, care il propulseaza in scurt timp in cele mai inalte cercuri literare si politice, dar si viata sa amoroasa tumultuoasa, marcata de cele doua casnicii si de numeroasele sale legaturi extraconjugale. Barbatul facut din bucati surprinde admirabil fatetele multiple ale personalitatii lui H.G. Wells, infatisindu-ne portretul unui om sfisiat de contradictii pe cit de stranii, pe atit de profund umane.  

"H.G. Wells-ul lui David Lodge este deopotriva un vizionar si un oportunist, un om pe cit de arogant, pe atit de nesigur, cu tot atitea teluri nobile cite instincte josnice: un amestec de contradictii mai apropiat de umanitate nu se putea." ( Sunday Express )  

"Virtuozitatea cu care a fost scris Barbatul facut din bucati e impresionanta... stilul este clar, lipsit de ambiguitati si fermecator; totu?i, in spatele scenelor se ascunde un adevarat travaliu, prin care Lodge inventeaza scene intregi ce par transplantate din realitate." ( Times Literary Review )  

"Lodge trebuie felicitat pentru felul in care a completat legaturile amoroase ale lui Wells cu detalii romanesti relevante. Faptul ca pina si unui cititor familiarizat cu secretele biografiei lui Wells ii este greu sa distinga scenele fictive ale romanului este o marturie a talentului sau literar." ( Daily Express )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Barbatul facut din bucati
Cartea Barbatul facut din bucati in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Barbatul facut din bucati - David Lodge" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pe Neasteptate, Un Inger - Jaime Bayly Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jaime Bayly
17,01 lei
Antichrist in razboi - Florian Garz Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Florian Garz
10,36 lei
Don julian  - Juan Goytisolo Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Juan Goytisolo
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala