Balanta cosmica; Numarul 2

Balanta cosmica; Numarul 2  - Omraam Mikhael Aivanhov
Pret: 15,53 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBalanta cosmica; Numarul 2
Comanda acum "Balanta cosmica; Numarul 2  - Omraam Mikhael Aivanhov" de pe libraria ishop la pretul de 15,53 lei
Descriere carte:
Nota editurii: Maestrul Omraam Mikhael Aivanhov (1900-1986) filosof si pedagog francez de origine bulgara se stabileste in Franta, in anul 1937. Ceea ce surprinde, chiar de la inceput, in opera sa, este multitudinea aspectelor in care este prezentata aceasta unica problema: omul si desavarsirea sa. Oricare ar fi subiectul abordat, el este in mod invariabil tratat in functie de folosul pe care i-l poate aduce omului, pentru o mai buna cunoastere de sine si o mai buna indrumare a vietii sale.
Atunci cand, pe 23 septembrie, soarele intra in semnul Balantei, este echinoctiul de toamna. Dupa faza ascendenta (de la Berbec la Fecioara), incepe faza descendenta (de la Balanta la Pesti). Balanta este cel de-al saptelea semn pe cercul zodiacal. De ce exista o balanta pe cer si oare ce ne invata ea? In mijlocul acestei secesiuni de creaturi vii, fiinte umane si animale, reprezentate de zodiac, numai Balanta singura este un obiect, si mai exact chiar un instrument de cantarire; ca si cum, pe cele doua talere ale sale, ea ar tine in echilibru puterile luminii si pe cele ale intunericului, puterile vietii si pe cele ale mortii. Balanta din zodiac este o reflectare a Balantei cosmice, a acestui echilibru a doua principii opuse dar complementare, datorita carora universul a aparut si continua sa existe. Simbolul Balantei, pe care il gasim de asemenea si in arborele sefirotic, domina intreaga creatie."
Omraam Mikhael Aivanhov

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Balanta cosmica; Numarul 2
Cartea Balanta cosmica; Numarul 2  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Balanta cosmica; Numarul 2 - Omraam Mikhael Aivanhov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Astralii in Orientul Antic - Raymond Drake Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Raymond Drake
3,79 lei
Perechea ideala dupa zodiacul chinezesc - Neil Somerville Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Neil Somerville
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric