Balade Doamnelor, balade

Balade Doamnelor, balade - Stefan Radof
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBalade Doamnelor, balade
Comanda acum "Balade Doamnelor, balade - Stefan Radof" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Stefan Radof este membru al UNITER si al Uniunii Scriitorilor din Romania, iar ca urmare a detentiei politice este si membru al AFDPR. A fost decorat cu inalta distinctie: ?Steaua Romaniei" in grad de Cavaler. A dat viata unei galerii insemnate de personaje (roluri principale) din dramaturgia nationala si universala, clasica, moderna si contemporana, in teatru, cinematografie, televiziune si radio. Este laureat al mai multor premii nationale si internationale.

?Poetul s-a intors la uneltele lui. Toata lumea il cunoaste pe actorul Stefan Radof, care, cu mult inainte de a-l interpreta pe Iuliu Maniu in film, a devenit celebru pentru rolul principal din Micul infern , pe scena teatrului. Multa lume si-l aminteste pe Stefan Radof din Piata Universitatii, cetateanul din Alianta Civica si apoi politicianul din Partidul Aliantei Civice, senator al Romaniei postcomuniste. Mai putin stiu ca Stefan Radof este si un extraordinar poet. Culegerea de fata ii va ajuta pe acestia din urma sa recupereze informatia. Cititi-o si va veti convinge!" (Nicolae Manolescu, critic literar, iubitor de teatru si coleg de partid)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Balade Doamnelor, balade
Cartea Balade Doamnelor, balade in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Balade Doamnelor, balade - Stefan Radof" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tinutul Celalalt - Ruxandra Cesereanu , Marius Conkan Urmatoarea carte recomandata din categoria Poezie
Ruxandra Cesereanu , Marius Conkan
23,70 lei
Drumul Stramt - Popescu Adrian Urmatoarea carte recomandata din categoria Poezie
Popescu Adrian
6,00 lei
Psalmi - Visan Dorel Urmatoarea carte recomandata din categoria Poezie
Visan Dorel
6,54 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoezieCarti recomandate din categoria Poezie