Ayahuasca - Planta sacra a spiritelor

Ayahuasca - Planta sacra a spiritelor - Ralph Metzner
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAyahuasca - Planta sacra a spiritelor
Comanda acum "Ayahuasca - Planta sacra a spiritelor - Ralph Metzner" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Ayahuasca, planta sacra a spiritului, mama tuturor plantelor rituale de pe continentul sud-american, este o poarta catre straturile cele mai profunde ale propriei noastre constiinte. Intalnirea cu Grande Madre - asa cum o cheama nativii junglelor amazoniene, cu respect si cu iubire - este o intalnire care iti poate schimba viata definitiv. Adevarul despre tine insuti si despre Univers, odata trait, nu mai poate fi ignorat.

Ralph Metzner este unul dintre cei mai celebri cercetatori ai starilor de constiinta extinsa. Filosof si doctor in psihologie, s-a ocupat timp de zeci de ani cu investigarea potentialului vindecator al plantelor sacre si al substantelor psihedelice. Cartile sale sunt de referinta pentru oricine cerceteaza psihicul omenesc in context spiritual. Ayahuasca este primul pas catre o noua intelegere a adevaratelor dimensiuni ale fiintei omenesti.

Se vorbeste mult in ultimul timp despre uriasa transformare de constiinta prin care trece in aceste timpuri Umanitatea. Stravechi "tehnologii ale sacrului", cum le numea Mircea Eliade, revin in atentie, cunostinte ce pareau pierdute pentru totdeauna sunt reinviate, ritualuri si moduri paralele de a percepe realitatea, toate acestea se intorc ca si cum Cineva ne-ar ajuta sa recuperam ceea ce este al nostru de drept: viziunea completa asupra realitatii. Ayahuasca este una dintre portile disponibile in acest moment pentru aceia care simt ca dincolo de realitatea plata, ordinara, ar putea gasi Adevarul.

Cartile Elena Francisc si Asociatia de Terapii Transpersonale lanseaza cu aceasta carte o noua directie pentru "cautatorii de Adevar": aceea a plantelor sacre din traditiile native, ca o cale catre marea Constiinta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ayahuasca - Planta sacra a spiritelor
Cartea Ayahuasca - Planta sacra a spiritelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ayahuasca - Planta sacra a spiritelor - Ralph Metzner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Treptele constientei - Georg Kuhlewind Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Georg Kuhlewind
17,10 lei
Astrologie natala - Alexandru Nicolici Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Alexandru Nicolici
15,43 lei
Previziunea prin magie - Lemi Gemil Mecari Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Lemi Gemil Mecari
11,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric