Aventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene

Aventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene - Belle de Nuit
Pret: 21,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene
Comanda acum "Aventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene - Belle de Nuit" de pe libraria ishop la pretul de 21,75 lei
Descriere carte:


"Am renuntat la Patapievici si Liiceanu in favoarea lui Dolce si Gabanna, niste intelectuali la fel de fini dar, parca, nu chiar asa de snobi".
Belle de Nuit

In mai 2006, Editura Trei a publicat o carte ce avea sa se bucure de un mare succes de piata, nu numai in Marea Britanie, ci si in Romania: Belle de Jour. Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze . Cartea cu pricina provocase deja scandal in mediile literare engleze, care incercasera in zadar sa o "repereze" pe enigmatica autoare a unui text atat de indraznet si picant.
Se pare ca povestile atrag dupa ele alte povesti: in octombrie 2006, am primit un fragment care se intitula, nici mai mult, nici mai putin: Aventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene . Autoarea ne marturisea pasiunea pe care i-o starnise lectura lui Belle de Jour si imboldul pe care l-a avut de a crea o replica romaneasca. Ideea ar fi ramas la stadiul de sotie, daca nu ar fi devenit de fapt o capcana, de indata ce ne-am lasat, la randul nostru, captivati de cele cateva pagini primite si citite. Misterioasa autoare ne-a propus un pact pervers si, se pare, irezistibil: "continui sa scriu daca imi publicati cartea, nescrisa inca, dar care promit sa fie gata pana la sfarsitul anului".
Lucrurile au decurs asa cum a vrut ea.
Insa nu am incetat sa ne intrebam: cine este aceasta Belle de Nuit care ne urmareste din umbra precum un spion, ne citeste cartile, ne ofera dezvaluiri despre scandalurile bucurestene de culise, practic, ne seduce pana la a ne convinge sa o publicam?
Editorii

"Nu, nu sunt prostituata. Desi ma culc cu mult mai multi barbati decat o femeie obisnuita din Bucuresti, nu ma consider deloc o prostituata. Desi, uneori, iau bani de la barbati (oricum, nu de la toti), nu sunt o curva. Si asta nu doar pentru ca nu mi-am postat anunt pe Internet, cu poza, tarif si tot dichisul... De fapt, la inceput, nici nu acceptam bani, nici macar cadouri. Primul meu amant nu mi-a oferit nimic. Nici al doilea. Am considerat ca, explorand lumea sexului, nu mi-o trag pur si simplu, ci ma educ".
Belle de Nuit

"Ma emotioneaza barbatii care nu se sfiesc sa-si recunoasca sentimentele si slabiciunile, tot asa cum ma emotioneaza femeile care indraznesc sa lupte impotriva slabiciunilor lor si sa-si puna intrebari in legatura cu sentimentele lor".
Belle de Nuit , fragment din interviul TABU ,
februarie 2007

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Aventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene
Cartea Aventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Aventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene - Belle de Nuit" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cealalta Fata A Sexului - Valerie Tasso Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Valerie Tasso
20,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica