Aurolac Blues si alte texte scurte

Aurolac Blues si alte texte scurte - Saviana Stanescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAurolac Blues si alte texte scurte
Comanda acum "Aurolac Blues si alte texte scurte - Saviana Stanescu" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Aurolac blues si alte texte scurte cuprinde piese scrise de Saviana Stanescu atit in limba romana, cit si in limba engleza. Un personaj comun le leaga insa pe toate: antieroina, prin traditie, femeia-victima a propriei conditii, femeia-obiect de consum. Oriunde ar fi montate, la Bucuresti sau New York, ele provoaca aceleasi efecte asupra spectatorului: subtile procese de constiinta, reconfigurari ale reperelor morale, intrebari care isi gasesc raspuns. E nevoie de curaj pentru a intra in Soriestore -ul Savianei Stanescu, dar, odata intrat, patrunzi intr-o imensa sala de teatru: viata.

?Saviana Stanescu este o deschizatoare de usi. Dupa ea, in teatrul american au intrat si alti dramaturgi romani, caci excelenta Savianei a trezit interesul pentru textele noi romanesti. Nu cunosc nici o personalitate romaneasca de anvergura sa care sa fi deschis usi pentru alti artisti, cu mare generozitate si multa atentie la ce se intimpla in tara. Chiar daca traieste intr-o alta geografie culturala, ea ramine conectata la teatrul romanesc, pe care nu l-a uitat si in care revine periodic, uneori cu productii americane ale textelor proprii, din locuri faimoase, cum este La MaMa." (Alina Nelega)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Aurolac Blues si alte texte scurte
Cartea Aurolac Blues si alte texte scurte in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Aurolac Blues si alte texte scurte - Saviana Stanescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povesti demonice - Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
8,55 lei
Cele mai frumoase povestiri zen - Henri Brunel Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Henri Brunel
17,86 lei
Povestiri - Tudor Octavian Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Tudor Octavian
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri