Atlasul geografic al lumii

Atlasul geografic al lumii  - The Times
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAtlasul geografic al lumii
Comanda acum "Atlasul geografic al lumii  - The Times" de pe libraria ishop la pretul de 113,90 lei
Descriere carte:
Realizat sub prestigioasa sigla The Times, Atlasul geografic al lumii este o aparitie inedita pe piata cartii geografice din Romania. Lucrarea are un format prietenos si, din acest punct de vedere, este un instrument de lucru usor de consultat. Are 240 de pagini, care contin cele mai actuale informatii despre lumea in care traim.

In prima parte, sunt prezentate date importante referitoare la modelele climatice, la cresterea populatiei, dar si o descriere a statelor si a teritoriilor lumii. Fiecare stat este identificat prin harti detaliate si actualizate si prin statistici nationale la zi.

Cea de-a doua parte cuprinde o varietate de subiecte, tratate in capitolul referitor la statistici privind tarile lumii, clima, mediul, densitatea populatiei, orasele si fusurile orare. La final, lucrarea are un bogat index, care cuprinde peste 25 000 de nume de locuri si forme de relief. Realizat in cunoscuta maniera a lucrarilor The Times, atlasul este tiparit la inalte standarde, fiind redate cu finete coloristica detaliile teritoriilor in ansamblu si ale secventelor teritoriale. Prin adresabilitate, Atlasul geographic Times publicat de Editura CORINT este destinat geografilor, dar poate fi considerat, in acelasi timp, o lucrare de cultura generala necesara in orice biblioteca.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Atlasul geografic al lumii
Cartea Atlasul geografic al lumii  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Atlasul geografic al lumii - The Times" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Atlas geografic general ( Editie necartonata) - DE AGOSTINI Istituto Geografico Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
DE AGOSTINI Istituto Geografico
47,41 lei
La tara -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
33,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii