Atlasul Romaniei

Atlasul Romaniei - Octavian Groza
Pret: 55,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAtlasul Romaniei
Comanda acum "Atlasul Romaniei - Octavian Groza" de pe libraria ishop la pretul de 55,99 lei
Descriere carte:
Atlasul prezinta o radioscopie a teritoriului Romaniei in perioada tranzitiei, inscrisa in acelasi timp in evolutii de durata mai lunga:constructia teritoriului statal in sanul Europei, repartitia si structura populatiei, lumea satelor si cea a oraselor, activitatea industriala si transporturile, serviciile, spatiul social,elementele novatoare si organizarea regionala.

Inversarea tendintei demografice, reintoarcerea la agricultura, criza industriala in care scaderea drastica a locurilor de munca se desfasoara pe fondul unui proces lent de privatizare si de restructurare a intreprinderilor, criza sociala in care somajul se adauga nivelului slab al serviciilor si al dotarilor, sunt unele dintre trasaturile majore, concrete ale dinamicilor in curs. Drept fundal al aceste tranzitii:constructia unei societati democratice si deschiderea crescanda a tarii spre lume, odata cu investitiile straine si noile moduri de consum, la fel ca si forta mediului fizic si riscurile asociate presiunilor tehnologice.

Aceasta lucrare,rezultatul stradaniei unui colectiv colectiv franco-roman, ofera un instrument de cunoastere si de reflectie pentru alegerea viitoarelor localizari si pentru gestionarea rationala a teritoriilor locale si regionale ale tarii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Atlasul Romaniei
Cartea Atlasul Romaniei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Atlasul Romaniei - Octavian Groza" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Aeterna latinitas. Mica enciclopedie a gindirii europene in expresie latina - Eugen Munteanu, Lucia-Gabriela Munteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Eugen Munteanu, Lucia-Gabriela Munteanu
16,05 lei
De ce sunt unic? - Robert Winston Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Robert Winston
37,92 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii