Atentia si patologia ei

Atentia si patologia ei - Theodule Ribot
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAtentia si patologia ei
Comanda acum "Atentia si patologia ei - Theodule Ribot" de pe libraria ishop la pretul de 9,50 lei
Descriere carte:
Cartea, care vede acum pentru prima oara lumina tiparului in limba romana, defineste atentia drept un monoideism intelectual , determinat in primul rand de starile afective. In viziunea lui Ribot, atentia are un rol vital in adaptarea individului, indeosebi in conditiile societatii civilizate, in canalizarea intregii activitati a acestuia.
Atentia era tot atit de necesara omului primitiv, pandit la tot pasul de fiare flamande sau de semeni din triburile rivale, pe cat ii este necesara omului modern care traieste in ?jungla? societatii hipercivilizate.
In ceea ce priveste patologia atentiei, Ribot este un deschizator de drum, capitolul despre ?starile morbide ale atentiei? fiind concludent in acest sens.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Atentia si patologia ei
Cartea Atentia si patologia ei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Atentia si patologia ei - Theodule Ribot" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Psihopatologie descriptiva: semne si sindroame in tulburarile mentale - Mircea Lazarescu, Ramona Baranescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Mircea Lazarescu, Ramona Baranescu
28,45 lei
Depresia  - Henri Loo, Pierre Loo Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Henri Loo, Pierre Loo
9,88 lei
Sisteme de Psihoterapie si Consiliere Psihologica - Irina Holdevici, Valentina Neacsu Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Irina Holdevici, Valentina Neacsu
38,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie