Atentatul

Atentatul - Yasmina Khadra
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAtentatul
Comanda acum "Atentatul - Yasmina Khadra" de pe libraria ishop la pretul de 4,75 lei
Descriere carte:
Intr-un restaurant din Tel Aviv, o tanara explodeaza in mijlocul catorva zeci de clienti. La spital, doctorul Amin, chirurg israelian de origine araba, opereaza pe banda supravietuitorii atentatului, incercand sa-i salveze. In noaptea ce urmeaza carnagiului, este chemat insa de urgenta la spital pentru a examina corpul sfasiat al kamikaze-ului. Pamantul ii fuge de sub picioare: descopera chipul propriei sale sotii...
Yasmina Khadra , sub adevaratul nume, Mohammed Moulessehoul , este un scriitor algerian, nascut in 1955. Ofiter in armata, Moulesshoul a adoptat un pseudonim (feminin) pentru a putea publica, evitand cenzura militara si pentru a putea supravietui astfel regimului terorist din Algeria. In ciuda succesului mare pe care l-a avut ca scriitor, Moulessehoul nu si-a putut revela adevarata identitate decat atunci cand a parasit armata si s-a exilat in Franta. A mai scris: Les hirondelles de Kaboul , Les Sirenes de Bagdad , Les Agneaux du Seigneur , A quoi revent les loups , etc.
Atentatul a obtinut Prix des libraires 2006, Prix Decouverte Figaro Magazine-Fouquet's, Grand Prix des Lyceens, Grand Prix des Lectrices Cote Femmes. Romanul va fi ecranizat in SUA.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Atentatul
Cartea Atentatul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Atentatul - Yasmina Khadra" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Alerta de gradul zero - James Patterson Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
James Patterson
31,25 lei
Duffy Sau Praf In Ochi - Dan Kavanagh Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Dan Kavanagh
13,50 lei
Armata lui Cambyses - Paul Sussman Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Paul Sussman
28,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans