Asasinate care au schimbat lumea

Asasinate care au schimbat lumea -  Sanchita Sinha , Mufaddal Khumri
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAsasinate care au schimbat lumea
Comanda acum "Asasinate care au schimbat lumea -  Sanchita Sinha , Mufaddal Khumri " de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Istoria, fie ea antica, medievala sau moderna, este plina de asasinate, reusite sau nu, intre care unele puse la cale de diverse state sau guverne pentru inlaturarea unor conducatori incomozi. De-a lungul timpului au aparut multe carti cu un asemenea subiect. Elementele unei fapte abominabile - interzisa de lege, comisa poate de un stat sau de o persoana aflata la putere - cu toata tesatura de intrigi si suspans a unei posibile conspiratii puse in opera, sau a speculatiei privind persoanele care ar putea sta in spatele conspiratiei, au captivat intotdeauna interesul cititorului.    
Lasandu-ne atrasi de intriga si suspansul care invaluie un asasinat, s-ar putea sa uitam uneori de persoana in cauza si de rolul pe care l-a jucat in istoria omenirii. In paginile acestei carti am investigat influenta pe care individul sau activitatea lui de o viata au avut-o asupra istoriei mondiale. Este vorba despre persoane marcante, care aveau responsabilitati serioase fata de poporul lor.    
Multi au fost divinizati sau priviti ca ultima speranta pentru natiunile respective, aflate in suferinta. Sfarsitul mult prea timpuriu al existentei acestora a pus capat in mod brutal unei munci de o viata si s-a soldat cu intreruperea dezvoltarii natiunilor sau a miscarilor respective, dar au existat destui admiratori si discipoli care sa le continue munca, de cele mai mult ori cu succes. In aceasta consta importanta lor si de aceea ei vor fi nemuritori.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Asasinate care au schimbat lumea
Cartea Asasinate care au schimbat lumea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Asasinate care au schimbat lumea - Sanchita Sinha , Mufaddal Khumri " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Stenogramele sedintelor conducerii P. C. R. 23 septembrie1944-26martie 1945 - Radu Ciuceanu, Corneliu Mihail Lungu (coordonatori) Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Radu Ciuceanu, Corneliu Mihail Lungu ...
20,71 lei
Civilizatia chineza - Marcel Granet Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Marcel Granet
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie