As in vanzari Tactici de negociere

As in vanzari Tactici de negociere -  Philippe Korda
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAs in vanzari Tactici de negociere
Comanda acum "As in vanzari Tactici de negociere -  Philippe Korda " de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Acest volum este consacrat in totalitate tehnicilor de vanzare, avand drept tinte prioritare pretul si marja de profit. Autorul propune metode cu aplicabilitate imediata pentru pregatirea unei strategii de negociere, pentru stapanirea tacticilor intr-o confruntare directa si, nu in ultimul rand, ofera o serie de modalitati de a face fata presiunilor cumparatorului: bluff-ul, amenintarile, tehnicile destabilizatoare etc. Bestsellerul lui Philippe Korda, tradus si difuzat in numeroase tari, constituie un punct de referinta in materie de negociere pentru orice director comercial sau profesionist din domeniul vanzarilor, dar si pentru novicii in domeniu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre As in vanzari Tactici de negociere
Cartea As in vanzari Tactici de negociere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "As in vanzari Tactici de negociere - Philippe Korda " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Planul Eficace De Marketing. O Metoda Verificata Pentru Companiile De Orice Marime - Peter Knight Trad.Monica Sibinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Peter Knight Trad.Monica Sibinescu
22,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate