Arta exploatarii de sine

Arta exploatarii de sine - Jakob Schrenk
Pret: 22,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArta exploatarii de sine
  • Autor: Jakob Schrenk
  • Editura: Humanitas
  • Colectia: Spatii publice
  • Categoria: Sociologie
  • ISBN: 978-973-50-50-2480-2
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 248
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Arta exploatarii de sine - Jakob Schrenk" de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:
De mii de ani oamenii viseaza la o munca placuta, pe care sa si-o poata organiza dupa voie. In secolul XXI aceasta utopie ar putea deveni, in sfarsit, realitate. Cu fiecare dimineata in care ne trezim sa mergem la serviciu, ne ... mai apropiem un pic de acest tel. Un vis prinde viata. Cu o mica mare problema: ca visul ar putea fi, de fapt, un cosmar... Angajatul modern este un manager al propriului eu si un artist al exploatarii de sine, care-si foloseste puterea de munca intr-un mod cat mai eficient si, valorizand-o, amplifica de mai multe ori rezultatul strict material. Asta duce la intrebarea fireasca: daca angajatului modern ii place sa se exploateze, de ce sa-l impiedicam? Si ce vrea de fapt aceasta carte?
Aceasta carte nu e o chemare la franarea societatii sau la greva. Dar sa nu uitam ca biroul nu trebuie sa devina automat un templu al realizarii individuale. Ideea ca omul poate crea doar la munca lucruri care raman, ca o cariera abrupta este sinonima cu o viata buna nu se bazeaza, in ultima instanta, pe o ordine naturala, ci e o inventie omeneasca. Sau, altfel spus: este o ideologie, o conceptie despre lume rigida, bazata pe anumite precepte care nu mai pot fi puse sub semnul intrebarii de credinciosi. Aceasta adevarata "Biserica a Carierei" a devenit o institutie atotputernica. (Jakob SCHRENK)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arta exploatarii de sine
Cartea Arta exploatarii de sine in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arta exploatarii de sine - Jakob Schrenk" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Netocratia. Noua elita a puterii si viata dupa capitalism - Alexander Bard, Jan Soderqvist Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Alexander Bard, Jan Soderqvist
47,00 lei
Sa cunoastem mai bine popoarele lumii - Richard D. Lewis Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Richard D. Lewis
34,17 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie