Arta dezbaterilor publice

Arta dezbaterilor publice - Constantin Salavastru
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArta dezbaterilor publice
Comanda acum "Arta dezbaterilor publice - Constantin Salavastru" de pe libraria ishop la pretul de 38,00 lei
Descriere carte:
Am incercat sa punem la dispozitia celor interesati un set de informatii cu privire la dezbaterile publice, astfel incat, atunci cand insul se afla in situatia de a dezbate, sa o poata face in acord cu o serie de reguli de corectitudine si eficienta. Probabil ca, uneori, se obtine succesul si fara a sti astfel de reguli. Dar, important e sa ai si constiinta critica asupra modului in care succesul se iveste sau se poate ivi. Poate ca, aici, ar trebui sa meditam la ? sau sa urmam chiar ? indemnul lui Andr? Gide:
?Sa nu accepti nimic fara dovada; pofta de a sti se naste din indoiala. Inceteaza de a crede, si invata. Nu cauti niciodata sa impui decat din lipsa de dovezi. Nu te lasa convins. Nu lasa sa ti se impuna?.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arta dezbaterilor publice
Cartea Arta dezbaterilor publice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arta dezbaterilor publice - Constantin Salavastru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Antropologie politica - Nicolae Frigioiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Nicolae Frigioiu
28,50 lei
Comunicarea Intre Informare si Manipulare - Coman Claudiu, Selaru Vasile Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Coman Claudiu, Selaru Vasile
15,50 lei
Stratageme comunicationale si manipularea - Tatiana Slama-Cazacu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Tatiana Slama-Cazacu
7,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare