Arta de a negocia

Arta de a negocia - Herb Cohen
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArta de a negocia
Comanda acum "Arta de a negocia - Herb Cohen" de pe libraria ishop la pretul de 24,30 lei
Descriere carte:
Traim intr-o lume in care totul se negociaza, indiferent ca esti la serviciu, acasa, cu familia ori prietenii. Sinteza a celor 30 de ani de experienta a autorului in domeniu, cartea lui Herb Cohen este manualul perfect, ghidul practic pe care ... te poti baza pentru a deprinde pana la detaliu arta de a negocia. "Ne dorim o multime de lucruri: prestigiu, libertate, bani, dreptate, statut social, iubire, siguranta si recunoastere din partea celorlalti. Unii oameni stiu mai bine cum sa obtina ceea ce-si doresc. Si dumneavoastra veti deveni unul dintre acestia. De obicei, se presupune ca se bucura de rasplata doar cei talentati, constiinciosi si educati. Celor care credeau ca virtutea si munca asidua vor invinge, la final viata le-a dovedit deja contrariul. ?Castigatorii? par sa fie oameni care nu numai ca sunt competenti, dar au si abilitatea de a-si ?negocia? calea spre atingerea scopului.
Ce este negocierea? Este folosirea informatiei si a puterii astfel incat sa modifice comportamentul in cadrul unei ?urzeli de tensiune?. La o analiza mai atenta a acestei definitii largi, ne dam seama ca de fapt negociem tot timpul, atat in viata personala, cat si in cea profesionala."HERB COHEN

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arta de a negocia
Cartea Arta de a negocia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arta de a negocia - Herb Cohen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Aventurile lui oricine - Richard Bandler Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Richard Bandler
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata