Arta culpabilizarii

Arta culpabilizarii - Robert Neuburger
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArta culpabilizarii
Comanda acum "Arta culpabilizarii - Robert Neuburger" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Sa-l culpabilizezi pe altul - o arta? Dar cum am invatat sa culpabilizam? Prin intermediul caror tehnici? Si cum ne folosim de culpabilizare, mai ales in cuplu?

Intrucat, in prezent, aceasta e maniera cea mai raspandita de a exprima o nemultumire, Robert Neuburger ne propune aici reperarea fiecarei tentative de culpabilizare, inainte de a ajunge sa-i suportam efectele. El arata, de asemenea, ca supravietuirea unui cuplu tine mai mult de capacitatea sa de a genera compromisuri, de a fi tolerant, de a pastra un sens al relativitatii, al autoderiziunii, al umorului.

Sa nu uitam ca un conflict nu izbucneste niciodata doar pentru ca ambii parteneri au dreptate si ca, asa cum spune poetul Yehuda Amichai, ?acolo unde avem dreptate, nu vor mai creste niciodata flori?.

Robert Neuburger este un cunoscut psihiatru, psihanalist si terapeut francez, specializat in probleme de cuplu si familie. E autorul unei intregi serii de carti, care abordeaza subiecte precum intimitatea, ritualurile in cuplu, teritoriul personal, sentimentele de vinovatie si invinovatire, miturile familiale, traumele suferite, comportamentul irational, cuplurile noi si, de asemenea, despartirile cu efectele lor. Indelungata experienta profesionala a autorului se reflecta in paginile cartilor sale, care includ atat analize competente asupra cauzelor ce provoaca anumite conflicte, cat si eventuale solutii prin care cuplul sau familia sa depaseasca fiecare impas.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arta culpabilizarii
Cartea Arta culpabilizarii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arta culpabilizarii - Robert Neuburger" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Barbatii care urasc femeile si femeile care ii iubesc. Cand dragostea doare si nu stii de ce - Dr. Susan Forward, Joan Torres Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Dr. Susan Forward, Joan Torres
26,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata