Armonia din farfurie - editie de buzunar

Armonia din farfurie - editie de buzunar - Maruse Wolinski, Dr. Laurent Chevallier
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArmonia din farfurie - editie de buzunar
Comanda acum "Armonia din farfurie - editie de buzunar - Maruse Wolinski, Dr. Laurent Chevallier" de pe libraria ishop la pretul de 13,29 lei
Descriere carte:
O viata echilibrata si o alimentatie armonioasa - acestea sunt recomandarile facute de autorii cartii de fata, romanciera Maryse Wolinski si medicul nutritionist Laurent Chevallier, ambii gurmanzi, dar atenti totodata sa-si mentina o buna forma fizica.

Clara, precisa, usor de consultat si analizand principalele etape din viata femeii, cartea ne propune un gen nou de abordare a acestei problematici, sfatuindua?ne cum sa ne controlam apetitul, sa alungam obo­seala, sa prevenim diferite suferinte sau boli, sa mancam ce trebuie in timpul sarcinii sau a perioadelor stresante, sa ne pastram pielea frumoasa si o silueta atragatoare, indiferent de varsta.

Armonia din farfurie ofera solutii pentru gasirea unei atitudini pozitive fata de problemele alimentatiei, ajutandu-ne astfel sa ne regasim zambetul si placerea de a trai.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Armonia din farfurie - editie de buzunar
Cartea Armonia din farfurie - editie de buzunar in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Armonia din farfurie - editie de buzunar - Maruse Wolinski, Dr. Laurent Chevallier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Alimentatie nutrienti, alimente - Gavril Niac Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Gavril Niac
18,64 lei
Cum sa scapam de Colesterol - Jacques Dolle Si Michel Lebel Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Jacques Dolle Si Michel Lebel
9,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie