Arhitectura fericirii

Arhitectura fericirii - Alain de Botton
Pret: 44,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArhitectura fericirii
Comanda acum "Arhitectura fericirii - Alain de Botton" de pe libraria ishop la pretul de 44,55 lei
Descriere carte:
Frumusetea este promisiunea fericirii, scria Stendhal. Aplicand acest motto spatiilor in care traim zi de zi, Alain de Botton analizeaza cum ne este influentata starea de spirit de cladirile in care locuim, lucram si interactionam, aratandu-ne, in acelasi timp, cum putem construi spatii care sa ne creasca sansele de-a fi fericiti. Desi grija pentru designul locuintei poate fi uneori catalogata ca frivola, eseul lui Alain de Botton pleaca de la ideea ca oamenii sunt profund influentati de locul in care traiesc. Arhitectura si designul interior joaca un rol important in evolutia personalitatii noastre, spatiul pe care il locuim avand o misiune vitala - de a ne aduce aminte cine suntem cu adevarat. Cartea se construieste in jurul unei intrebari aparent simple si chiar naive: Cum arata o cladire frumoasa? Raspunsul la aceasta intrebare, insa, reprezinta o meditatie asupra filozofiei si a psihologiei arhitecturii, al carui scop este sa ne ofere o noua perspectiva asupra locuintei proprii, a strazii si chiar asupra propriei persoane.

Romancier, eseist si jurnalist, ALAIN DE BOTTON s-a nascut in Zurich, Elvetia in 1969, iar in prezent traieste in Londra. Cartile sale, considerate drept o "filosofie a vietii de zi cu zi"? au devenit bestselleruri in 30 de tari. Este producator si realizator a mai multor programe de televiziune. In august 2008 a fost unul dintre membrii fondatori ai unei institutii de invatamant in centrul Londrei, care promoveaza o noua viziune asupra educatiei - The School of Life.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arhitectura fericirii
Cartea Arhitectura fericirii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arhitectura fericirii - Alain de Botton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Puterea Gandului Carduri - Louise L. Hay Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Louise L. Hay
28,50 lei
Realizarea telurilor - Brian Tracy Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Brian Tracy
19,00 lei
Daca m-as asculta, m-as intelege - Editia: a III-a - Jacques Salome, Sylvie Galland Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jacques Salome, Sylvie Galland
24,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala