Arhipelagul insomniei

Arhipelagul insomniei - Antonio Lobo Antunes
Pret: 24,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArhipelagul insomniei
Comanda acum "Arhipelagul insomniei - Antonio Lobo Antunes" de pe libraria ishop la pretul de 24,30 lei
Descriere carte:
"Densitatea cartilor lui Antnio Lobo Antunes vine din respectul scrupulos fata de personaje, fata de fiecare detaliu si fata de fiecare cititor. Prin muzica ei, o literatura care poate parea dificila datorita arhitecturii sale ... complexe dobandeste o simplitate arhetipala. De o veritabila frumusete, in pofida infernului pe care il infatiseaza." ( Le Monde )

O mosie prospera, condusa cu mana forte de un patriarh temut de toti, dar neiubit de nimeni, un conac cu ziduri solide, care vor fi macinate insa de singuratate, de minciuna si de teama si se vor prabusi sub povara secretelor nerostite decat in gand: in mijlocul campiilor manoase din Alentejo se desfasoara tragedia extinctiei unei familii.
Vocile care rostesc cronica unei morti previzibile sunt ale barbatilor: barbatii intemeiaza o familie si ei ii duc mai departe numele si puterea.

Cele trei generatii care se fac auzite in aceasta carte - un autist, fratele lui (care ii este rival, deoarece bunicul il considera unicul mostenitor al proprietatii), tatal lor, caracter slab si fara vocatie de cap al familiei si stapan al domeniului, care nu se bucura de simpatia tatalui sau si nici de respectul subordonatilor si bunicul, fire dominatoare si despotica, polarizand atentia celorlalti - traiesc insa sub semnul esecului si sunt nevoite sa-l marturiseasca. Iesind din golul si tacerea mortilor, din intunericul fara vise, vocile lor insingurate alterneaza si se inlantuie obsesiv, alcatuind cronica polifonica a unei familii si a tragediilor ce o dezagrega.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arhipelagul insomniei
Cartea Arhipelagul insomniei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arhipelagul insomniei - Antonio Lobo Antunes" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cei goi si cei morti - Norman Mailer Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Norman Mailer
28,31 lei
Evanghelia lui Iuda  - Roberto Pazzi Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Roberto Pazzi
21,37 lei
Seducatoarea din Florenta (Editia 2011) - Salman Rushdie Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Salman Rushdie
18,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala