Arena conjugala. Solutionarea conflictelor

Arena conjugala. Solutionarea conflictelor - Jamie Turndorf
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArena conjugala. Solutionarea conflictelor
  • Autor: Jamie Turndorf
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Familia la Curtea Veche
  • Categoria: Familie
  • ISBN: 973-8356-63-6
  • An aparitie: 2003
  • Numar de pagini: 232
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Arena conjugala. Solutionarea conflictelor - Jamie Turndorf" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
Cand cearta izbucneste intr-un cuplu, reactia obisnuita a sotului este sa se retraga, fie emotional, fie fizic. Cand o face, sotia devine si mai frustrata si mai furioasa, facandu-l pe sot sa se retraga si mai mult. Cearta creste cu fiecare izbucnire. Dar asa ceva nu trebuie sa se intample. In decursul celor 15 ani de cercetare clinica si in laborator, terapeutul de cupluri, Dr. Jamie Turndorf , a dezvoltat un program dovedit care sparge ciclul de conflicte pentru nouazeci la suta din cuplurile care l-au folosit. Ea sfatuieste cuplurile sa inceapa cu o serie de pasi de linistire si sa treaca la exercitii de rezolutie care ii vor determina sa isi exprime problemele si subiectele delicat intr-o maniera nonadversativa.

Plina de sfaturi usor de aplicat si de anecdote folositoare, cartea lui Turndorf ofera calea catre pace pe care toate cuplurile aflate in conflict si-o doresc.

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, nastem, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.

Jamie Turndorf (numita si Dr. Love ) este terapeut marital si expert in relatii interpersonale. In calitate de director al Centrului de Comunicare Emotionala din Millbrook, New York, a condus in ultimii 15 ani cercetari amanuntite referitoare la cuplurile cu probleme. Site-ul sau, www.askdrlove.com, primeste mai bine de 1 milion de mesaje pe luna, iar sfaturile sale apar in publicatii din intreaga lume. Este realizatoarea emisiunii Women for Women (Femei pentru femei) pentru NYC Radio si WEWD.
Dr. Turndorf este inventatoarea jocului Love Quest : jocul gasirii partenerului ideal, nominalizat de Mensa International ca cel mai creativ si mai interesant joc al anului.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arena conjugala. Solutionarea conflictelor
Cartea Arena conjugala. Solutionarea conflictelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arena conjugala. Solutionarea conflictelor - Jamie Turndorf" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna - Allan Pease, Barbara Pease Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Allan Pease, Barbara Pease
23,75 lei
De ce femeile uita greu si barbatii repede - Marianne J. Legato Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Marianne J. Legato
22,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie