Ardoare

Ardoare  - Lily Prior
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArdoare
Comanda acum "Ardoare  - Lily Prior" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Un basm pentru oameni mari, de o imaginatie debordanta, care celebreaza peisajele mirifice ale Italiei si excentricitatile italienilor. O naratiune plina de rasuciri din condei, umor si delicii inedite.

Arcadio Carnabuci, un cultivator de maslini italian care se simte insingurat, sadeste cateva seminte ale iubirii, fara sa-si inchipuie nici o clipa ce haos vor declansa fructele magiei lui. Fernanda Ponderosa, femeia voluptuoasa din visurile sale, scapa neatinsa de vraja, in schimb Gezabel, o cataroaica vrednica, intre doua varste, se indragosteste de el din varfurile urechilor pana la copite. Dintr-odata, macelarul si brutarul cocheteaza cu ideea crimei pasionale, doctorul si asistenta lui se dedau la nebunii impreuna, iar un nou-nascut se transforma in inger. Pe cand satenii penduleaza intre iubire si razboi, cateva fenomene iesite din comun vin sa atate atmosfera si asa febrila, facand ca marile pasiuni sa se consume la temperaturi ce depasesc arsita verii meridionale.

LILY PRIOR este autoarea unor romane de succes, traduse in peste treizeci de limbi. Mare admiratoare a gastronomiei si culturii italiene, Prior a calatorit mult in Italia, mai ales in Sicilia.

In limba romana i-a mai fost publicat romanul Cabaret si se afla in curs de aparitie La Cucina . www.lilyprior.com

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ardoare
Cartea Ardoare  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ardoare - Lily Prior" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jeeves si spiritul feudal - P. G. Wodehouse Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
P. G. Wodehouse
26,55 lei
Ada sau ardoarea - Vladimir Nabokov Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Vladimir Nabokov
31,25 lei
Muncile Lui Persiles si Ale Sigismundei - Cervantes Miguel De Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Cervantes Miguel De
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala