Apa neagra

Apa neagra - Joyce Carol Oates
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roApa neagra
Comanda acum "Apa neagra - Joyce Carol Oates" de pe libraria ishop la pretul de 18,95 lei
Descriere carte:
O poveste care interpreteaza fictional istoria scandalului de la Chappaquiddick, in care a fost implicat Ted Kennedy, o intimplare despre care se spune ca ar fi ingropat definitiv optiunea acestuia de a deveni presedinte.   Inspirat de controversatul accident de masina al lui Ted Kennedy, romanul Apa neagra introduce brutal cititorul in atmosfera unei Americi dinamice, intens politizate, asa cum este ea vazuta de o fata idealista, educata, ambitioasa, dar timida si nesigura. Ca intr-un traseu de roller-coaster, cu susurul amenintator al apei negre in fundal, Kelly Kelleher isi traverseaza mental, ca intr-un sir de instantanee, prezentul si trecutul, viata si moartea. Stari si sentimente contradictorii se succed si se amesteca halucinant. Frustrari, anxietati, sperante, iluzii si dezamagiri sint, rind pe rind, tolerate, traite la intensitate maxima sau disecate la rece, odata cu deconstructia unei societati bazate pe o aparenta siguranta si onestitate, sustinuta de parinti grijulii si supravegheata de barbati puternici, cu conduita impecabila, condusi de inalte idealuri democratice.  

"Un roman obsedant, care invoca o America impotmolita in propria ei Apa neagra - sex, putere si cinism." ( USA Today )  

"Prin rescrierea Baladei din Chappaquiddick, Joyce Carol Oates a oferit unei istorii pe care in parte o stim, in parte am putea doar sa o ghicim, o universalitate de netagaduit." ( Los Angeles Times )  

"Un senator al Statelor Unite inspirat din figura lui Edward Kennedy, o tinara invitata sa-l insoteasca, o petrecere si un accident stupid, cu masina derapata in riu: cu intriga sa, ce surprinde printr-o stranie familiaritate, Apa neagra devine o poveste halucinanta." ( Publishers Weekly )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Apa neagra
Cartea Apa neagra in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Apa neagra - Joyce Carol Oates" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Comoara din insula - Robert Louis Stevenson Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Robert Louis Stevenson
8,47 lei
Cartea iluziilor - Paul Auster Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Paul Auster
18,81 lei
Scoala pentru prosti - Sasa Sokolov Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Sasa Sokolov
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala