Angela Merkel

Angela Merkel - Gerd Langguth
Pret: 52,24 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAngela Merkel
Comanda acum "Angela Merkel - Gerd Langguth" de pe libraria ishop la pretul de 52,24 lei
Descriere carte:
In tara in care Frederic cel Mare, Bismarck si Adenauer au condus cu mana de fier, Angela Merkel este prima femeie si inca din partea ex-comunista a tarii! Care a fost nominalizata de un partid popular pentru functia de cancelar. In ciuda amplelor rapoarte si a numeroaselor interviuri, nu se cunosc nici in prezent prea multe despre viata ei. Fiica de preot, crescuta in RDG, fizician de profesie, politician de mare succes, numita inainte "fetita lui Kohl", iar acum "puternicul sef politic" si totusi, cine este aceasta femeie si ce sanse are ea ca prima femeie cancelar din Germania? Cartea profesorului de stiinte politice Gerd Langguth (Aparuta inainte de alegerea doamnei Merkel in functia de cancelar) cauta sa plaseze personalitatea ei in contextul evolutiilor politice de dupa 1989.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Angela Merkel
Cartea Angela Merkel in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Angela Merkel - Gerd Langguth" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Amintiri in dialog. Memorii - Ion Vianu, Matei Calinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ion Vianu, Matei Calinescu
28,02 lei
Arsa de vie - Suad Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Suad
18,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica