Anarhie pura

Anarhie pura - Woody Allen
Pret: 19,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAnarhie pura
Comanda acum "Anarhie pura - Woody Allen" de pe libraria ishop la pretul de 19,80 lei
Descriere carte:
Prin "Anarhie pura", Woody Allen ni se dezvaluie o data in plus ca fiind de neimitat si imposibil de ignorat."Sam, ai parfumat prea tare pantalonii." Sau "A gresi e omeneste, a pluti - divin. " Sau "Exercitii de gimnastica, existenta otravita, ultima dubla." Titluri care intriga sau fac sa infloreasca zambetul. Totodata, texte scrise aparent in joaca de un autor dotat cu o imaginatie febrila si purtat de o frenezie asociativa peste medie. "Anarhie pura" contine optsprezece proze, dintre care opt sunt publicate pentru prima oara intr-un volum. Din fiecare rasare un Woody Allen hatru, alert si irezistibil. Un geniu comic gata sa condimenteze pagina, sa-si contrarieze criticii si sa-si rasfete cititorii. Un scriitor pentru care vorba de duh e moneda curenta. Un virtuoz al genului parodic, pe care nu poti sa-l imiti si n-ai cum sa nu-l observi.

Grafica: Angela Rotaru
Editor: Radu Paraschivescu

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Anarhie pura
Cartea Anarhie pura in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Anarhie pura - Woody Allen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Turma vede urma. Triller ovin - Leonie Swann Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Leonie Swann
37,80 lei
Atlas de Mitocanie Urbana - Neagu Djuvara, Liviu Mihaiu, Radu Paraschivescu, Mihai Dobrovolschi, Calin Gheorghe, Vlad Craioveanu, Bogdan Serban, Alex Vidia, Marius Vintila, Matei Oprina, Iulian Tanase, Mitos Micleusanu, Bogdan C Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Neagu Djuvara, Liviu Mihaiu, Radu Par...
33,16 lei
Bazar bizar - Paraschivescu Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Paraschivescu Radu
19,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor