Analize si sinteze literare

Analize si sinteze literare  - E. Simion (coord.), F. Rogalski, A. Grigor
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAnalize si sinteze literare
Comanda acum "Analize si sinteze literare  - E. Simion (coord.), F. Rogalski, A. Grigor" de pe libraria ishop la pretul de 21,37 lei
Descriere carte:
BACALAUREAT SI ADMITERE IN INVATAMANTUL SUPERIOR   Lucrarea vine in intampinarea elevilor de liceu care vor sustine examenul de bacalaureat, punandu-le la dispozitie o selectie de texte din opera marilor scriitori romani, numiti conventional "canonici", insotite de pertinente analize si sinteze literare.

Creatiile beletristice alese sunt reprezentative pentru ansamblul operei fiecarui autor si studierea lor genereaza o cunoastere mai aprofundata, mai aplicata pe textele propriu-zise, fiindca recurge la analize detaliate de continut si de forma artistica. Alaturi de modelele de analize literare, sunt prezente eseurile de sinteza teoretic-aplicativa si reperele critice actuale, in masura sa le ofere tinerilor absolventi cele mai noi opinii avizate in domeniul literaturii nationale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Analize si sinteze literare
Cartea Analize si sinteze literare  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Analize si sinteze literare - E. Simion (coord.), F. Rogalski, A. Grigor" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Geografie Europa, Romania, Uniunea Europeana - clasa a XII-a - Catalina Serban, Nela Burcea Urmatoarea carte recomandata din categoria Bacalaureat
Catalina Serban, Nela Burcea
4,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BacalaureatCarti recomandate din categoria Bacalaureat