Amintiri in alb si negru

Amintiri in alb si negru  - Dan Negru
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAmintiri in alb si negru
Comanda acum "Amintiri in alb si negru  - Dan Negru" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Valeriu Lazarov ne spunea adeseori ca avem cea mai frumoasa meserie din lume, singura in care ce visezi noaptea poti realiza a doua zi. Uneori mi-e dor de generatia de aur a show-urilor de televiziune. Daca fotbalul are o astfel de generatie, de ce n-ar avea-o si televiziunea? O particica din amintirile si intamplarile petrecute atunci si acum le-am asternut aici cu convingerea ca ele vor fi valoroase candva doar pentru o singura persoana: Dara, fetita mea. Restul e fum...  

"Pe mine Dan Negru m-a convins ca face televiziune inca de cand era la Timisoara , dar Omul Negru m-a convins ca e chiar mai valoros si mai de luat in suflet, caci au trecut destui ani si destule succese peste el, dar n-a devenit Dan Negru , ci a ramas Omul Negru . Prim-planul ia mintile, succesul le ravaseste, celebritatea schimba metabolisme morale, dar unii, care au luat mai in serios munca si mai in joaca faima, au ramas pe marginea acestei lumi stridente, chiar daca i-au fost, in repetate randuri, regi. (...)

Stiu ca modestia lui e originala, nu e facatura ca la multe fapturi de sticla , zamislite din PR si vorbe bine alese (...).

In televiziune, toti cei care gazduiesc emisiuni sunt vedete. Printre ei, unii sunt chiar profesionisti. Dintre ei, foarte putini, pe genericul final, raman Oameni . Si abia astia din urma pot intra intr-o istorie, fie ea si de sticla ." MIHAELA RADULESCU

  DAN NEGRU s-a nascut pe 23 februarie 1971 la Timisoara . Este realizator de emisiuni radio si de televiziune. De-a lungul anilor, programele lui au stabilit recorduri de audienta, el devenind cel mai longeviv prezentator de emisiuni de divertisment din zona de prime-time a televiziunilor din Romania . A prezentat festivaluri precum Mamaia, Eurovision, Callatis si show-uri TV ca "Academia vedetelor", "Batem palma", "Ziua judecatii", "Ciao Darwin", "Competitia", "Secret talent", "Te pui cu blondele", "Jocuri la Saint-Tropez" etc. Dan Negru a stabilit un record greu de egalat in Romania : timp de zece ani consecutiv, programele de revelion prezentate de el au fost lider de piata, potrivit sondajelor oficiale de audienta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Amintiri in alb si negru
Cartea Amintiri in alb si negru  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Amintiri in alb si negru - Dan Negru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Doroftei cel Mare - Adrian Fetecau Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Adrian Fetecau
0,00 lei
La pinda. Dialoguri salvate - Rodica Binder Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Rodica Binder
15,68 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica