America One

America One - George Lazar
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAmerica One
Comanda acum "America One - George Lazar" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
in 2051 si datorita Tratatului de la New Washington, de eliminare a poluarii, schimbarile climei ? fe nomen cunoscut drept Prefacerea - s-au incheiat. A ramas in urma o lume dezbinata, in care fiecare lupta pentru propria supravietuire. Trecuta prin distrugatoare Razboaie de Secesiune, America a reusit reunificarea. Pentru ca exploata o sursa ieftina si nepoluanta de energie, si-a pastrat mare parte din industrii, oferind propriilor cetateni o viata comoda si sigura, dupa ce si-a inchis granitele, izolandu-se de atentatorii razbunatori veniti cu miile din Europa. Germania a adunat in jurul ei cateva din tarile fostei Uniuni, formand Autarhia Europeana, in incercarea de a supravietui Prefacerii, folosind resursele ramase din trecut. Noul stat a pastrat intacta ura fata de americanii care au impus cu forta Tratatul de la New W si a distrus economia. Dupa un sfert de secol de cand au oprit orice fel de relatii, conducatorii celor doua tari care au supravietuit Prefacerii sunt pe punctul sa porneasca razboiul. Mai poate fi el oprit?


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre America One
Cartea America One in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "America One - George Lazar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mumia - Anne Rice Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Anne Rice
28,49 lei
Pandora. Incidentul Iisus - Frank Herbert/Bill Ransom Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Frank Herbert/Bill Ransom
26,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune