Altfel

Altfel - Principele Radu al Romaniei, Nicolae Dragusin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAltfel
Comanda acum "Altfel - Principele Radu al Romaniei, Nicolae Dragusin" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Dialogurile incluse in acest volum au fost initiate in 2006 si se desfasoara pe o perioada de trei ani. Pe parcursul lor sint evocate marile cotituri istorice care au influentat soarta Romaniei, subliniindu-se insemnatatea contributiilor aduse intereselor tarii de catre Casa Regala a Romaniei, ajunsa acum la a cincea generatie. De asemenea, se realizeaza o analiza a situatiei actuale a tarii, care, in conditiile aderarii la NATO si Uniunea Europeana, experimenteaza binefacerile democratiei si libertatilor aducatoare de prosperitate, concomitent insa cu o seama de efecte colaterale: neajunsurile instrainarii, fragilizarea psihologica si afectiva a societatii, umilirea si manipularea oamenilor...

?Respectarea Constitutiei, a eticii institutiilor statului, sustinerea publica a valorilor identitatii, mindriei nationale, continuitatii si traditiei sunt necesare pentru stabilitatea si soliditatea tarii. Scaldata de democratie si de libertate, dar si inundata de memoria recenta a unui trecut irational si defaimator, societatea romaneasca are o vulnerabilitate structurala care trebuie rezolvata.? (Principele Radu al Romaniei)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Altfel
Cartea Altfel in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Altfel - Principele Radu al Romaniei, Nicolae Dragusin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Draga Theo - Vincent van Gogh Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Vincent van Gogh
31,82 lei
Monet - Gabriela Sauciuc Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Gabriela Sauciuc
46,90 lei
Mircea Eliade - Ioan Petru Culianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ioan Petru Culianu
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica