Alimentatia gravidei

Alimentatia gravidei - Leonella Nava
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlimentatia gravidei
Comanda acum "Alimentatia gravidei - Leonella Nava" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
O perioada de sarcina linistita si un copil sanatos reprezinta si rezultatul unei alimentatii sanatoase pe perioada sarcinii. In aceasta carte veti gasi informatii despre meniuri si retete sanatoase, precum si remedii naturale pentru a va simti bine.Trebuie sa mananc pentru doi? Cate calorii, proteine, grasimi sau glucide?Care alimente sunt indicate si care trebuie evitate?Meniuri, retete, cele mai bune combinatii alimentare.Ce substante sunt necesare fatului? Ce alimente ii pot dauna?Ce trebuie sa manance o femeie care alapteaza?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alimentatia gravidei
Cartea Alimentatia gravidei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alimentatia gravidei - Leonella Nava" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor - Editia a III-a - Gary Chapman, Ross Campbell Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Gary Chapman, Ross Campbell
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti