Aleph

Aleph - Paulo Coelho
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAleph
Comanda acum "Aleph - Paulo Coelho" de pe libraria ishop la pretul de 28,80 lei
Descriere carte:
Paulo Coelho trece printr-o profunda criza sufleteasca: se simte singur, iar dezvoltarea sa launtrica pare sa se fi oprit. Isi spune insa ca, daca asculta de sfatul maestrului sau sa mearga intr-un loc spre care inima lui tanjeste -, poate va gasi raspunsul si calea de urmat. Dupa ce calatoreste in mai multe tari, se opreste in Rusia si hotareste sa parcurga cu Transsiberianul distanta uriasa de 9288 de kilometri, in compania unui maestru taoist, a editorului sau rus si a unei tinere turcoaice fermecatoare, Hilal...
Inca de la inceput aceasta calatorie se transforma intr-o cautare spirituala. Coelho si Hilal isi dau seama ca destinele lor s-au intalnit in alta viata, in alt loc. Uitandu-se in ochii verzi ai lui Hilal, scriitorului i se reveleaza Alephul, locul si clipa in care li s-au intretaiat destinele. In acel moment Coelho se redescopera pe sine. Cu acest nou roman, celebrul autor aduce un omagiu miracolelor si comorilor spirituale care infrumuseteaza viata. Intr-un loc in afara spatiului si timpului, el aspira la dragostea perfecta si parcurge caile complicate ale sufletului.
"Invatam din trecut, dar nu suntem consecinta lui. Am suferit in trecut, am iubit in trecut, am plans si-am ras in trecut, dar asta nu ne ajuta cu nimic in prezent. Prezentul are provocarile lui, partea lui buna si partea lui rea. Nu putem nici sa acuzam, nici sa elogiem trecutul pentru ceea ce ni se intampla azi. Fiecare noua experienta in dragoste nu are nimic de-a face cu experientele trecute, este intotdeanuna inedita."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Aleph
Cartea Aleph in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Aleph - Paulo Coelho" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Calatorie libera - Zhuangzi Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Zhuangzi
34,20 lei
Azilul Saracilor - Ben Jelloun Tahar Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ben Jelloun Tahar
9,81 lei
Cum vrea Dumnezeu - Niccolo Ammaniti Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Niccolo Ammaniti
35,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala