Alegerea

Alegerea - Og Mandino
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlegerea
  • Autor: Og Mandino
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Carti-Cheie
  • Categoria: Psihologie
  • ISBN: 973-8120-65-9
  • An aparitie: 2001
  • Numar de pagini: 160
  • Format carte: 13 x 20 cm, brosat
Comanda acum "Alegerea - Og Mandino" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Avem intotdeauna libertatea de a alege. Nu suntem victimele inocente ale intamplarii, ale deciziilor celorlalti, ale destinului. Daca vom avea stiinta sa ne analizam viata, vom sti ce e mai bine pentru noi si pentru cei apropiasi noua. Exista semne care ne insotesc. Stam fata in fata cu ele. Cand le acordam atentie, ne indruma. Nu credeti ca tristetea din ochii unui copil este un semn suficient de graitor? Og Mandino ne dezvaluie cel mai pretios lucru dintre toate: posibilitatea alegerii. Alegerea este cheia unui viitor mai liber si mai implinit, iar secretul sau este iubirea .

Og Mandino (1924 1996) este, potrivit unor reputati critici, cel mai citit autor din lumea intreaga. Este primul scriitor care a primit Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succese literare si a fost supranumit "Cel mai vestit scriitor din lume". Stilul sau insufletitor urmareste sa-i sprijine pe oameni sa se ajute singuri. Cele 16 carti ale sale s-au vandut in peste 25 de milioane de exemplare si au fost traduse in 20 de limbi. Dintre acestea, le amintim pe cele deja aparute la editura noastra anul acesta, Cel mai vestit vanzator din lume si Al doisprezecelea inger . In 1976, la 52 de ani, a demisionat din functia de presedinte al revistei Success Unlimited pentru a se dedica scrisului si conferintelor. A fost membru al Fundatiei Internationale a Oratorilor Celebri. A fost invitat la mai bine de 1200 de emisiuni de radio si televiziune in intreaga lume.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alegerea
Cartea Alegerea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alegerea - Og Mandino" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Psihologia sociala moderna. Istoria crearii unei stiinte sociale internationale - Serge Moscovici, Ivana Markova Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Serge Moscovici, Ivana Markova
28,45 lei
Fundamentele psihologiei - Mielu Zlate Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Mielu Zlate
33,20 lei
Memoria si patologia ei - Theodule Ribot Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Theodule Ribot
19,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie